Senzualna FKA Twigs zvezda Calvin Klein kampanje

Senzualna FKA Twigs zvezda Calvin Klein kampanje

Nakon nedavnog predstavljanja crno belog muzičkog videa za pesmu „Good to Love“, ekscentrična britanska umetnica FKA Twigs se vratila sa još jednim produženim video spotom. Novi video za nežnu baladu „Good to Love“ je ovog puta nastao kao rezultat saradnje sa Clavin Klein brendom, čije je FKA Twigs zaštitno lice.

FKA Twigs ujedno i potpisuje režiju videa, koji kao prethodni „Good to Love“ nije snimljen samo sa iPhone-om, već je u njega uloženo mnogo više. Britanski plesač Kaner Flex pomogao je FKA twigs da jednostavni, senzualni kadrovi, hipnotišu fanove. Zbog minimalističke scenografije i svetla, atraktivna igra je u prvom planu.

FKA Twigs je otkrila kako je izgledala saradnja sa brendom, kao i šta je bila njena glavna inspiracija pri režiranju videa: „Pretpostavljam da je novi video za „Good to love“ pomalo ironičan, zabavan i seksi, ali ističe „otvorenost“ koju uvek pokušavam da dosegnem kad režiram. Želela sam da napravim futuristički video koji je intenzivan, pomalo napet i emotivan, ali na kraju da uključuje zavodljiv, slobodan osećaj tj. ono po čemu je Calvin Klein brend prepoznatljiv.

Lica koja su do sada učestvala u novoj Calvin Klein kampanji su Justin Bieber, Kendall Jenner, Kendrick Lamar i Fetty Wap.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar