Broj članaka u arhivi za Jun 2015: 9

Dizajneri

 • 28.06.2015

  Dizajnerka Zorica Jadranski oduševila na Fashionclash-u

  Srpska modna dizajnerka Zorica Jadranski oduševila je publiku na najprestižnijem modnom takmičenju mladih dizajnera – Fashionclash, održanom u junu u Holandiji.

 • 25.06.2015

  Srpska manekenka oduševila na Liscinom modnom spektaklu

  Dragulj slovenačke obale, Portorož, je ugostio gala modnu reviju donjeg veša i kupaćih kostima Lisca, koja je predstavila modne smernice za proleće i leto 2016. Modnom pistom se prošetala internacionalna ekipa manekenki, među kojima je zablistala i naša Aleksandra Tasić.

 • 21.06.2015

  Mini kolekcija elegantnih haljina

  Dizajnerka Jelena Dimitrijević je objavila mini kolekciju elegantnih haljina. Sve haljine su neobičnih krojeva i za različite tipove građe, pa svako može pronaći kroj za sebe. Kolekcija nosi naziv  Classic Elegance.

 • 17.06.2015

  Revija Zvonka Markovića na Nedelji visoke mode u Parizu!

  Dizajner Zvonko Marković zvanično je prihvaćen od strane Federacije visoke mode Francuske  (Chambre Syndicale de la Haute Couture Paris). On je prvi dizajner iz Srbije, ali i prvi dizajner iz istočne Evrope u istoriji, koga je priznala i prihvatila Federacija visoke mode Francuske!

 • 15.06.2015

  Otvoren šesti BAFE

  Sinoć je uz ovacije publike u prostoru beograskog kluba „Drugstore“ (Bulevar despota Stefana 115) otvoren šesti BAFE – „Balkan Art Fashion Event”.  Manifestacija će tokom tri dana – od 14. do 16. juna, okupiti više od 30 mladih modnih dizajnera iz regiona. Posetioci u pauzama između revija mogu da pogledaju izložbu – eco art projekat, studenata Univerziteta Metropolitan, kao i da iskuse kako izgleda kada ih stilizuje Srđan Šveljo, poznati stilista i modni urednik.

 • 15.06.2015

  Humanitarna modna revija - Manje je više

  U petak, 19. juna, u 20 časova, na Kalemegdanu, na „Terassa Lounge“ biće održana humanitarna modna revija studenata modnog dizajna u organziaciji kluba Lions Beograd Lumo, pod nazivom “Manje je više”. Sav prihod od ulaznica (300 dinara) kao i od prodaje predstavljenih modela namenjen je u humanitarne svrhe.

 • 14.06.2015

  Rita Ora u novom spotu Poison u kreaciji Bosanke Danny Deluxe

  U novom spotu “POISON” koji je doživio premijeru danas, mega poplarna pjevačica Rita Ora se pojavljuje u kreaciji bosanskohercegovačke kreatorice Danny Deluxe koja živi i radi u Minhenu. Tokom spota Rita Ora je obučena u Danny Deluxe crno bjeli latex top i hotpants, a takodjer nosi i crne stockings sa šnjurom. Izgled ne samo da provakantivno poseban nego je veoma sexy i staylish!

 • 08.06.2015

  Suknje by Jelena Dimitrijević

  Dizajnerka Jelena Dimitrijević nam je predstavila kroz editorijal mini kolekciju veselih suknjica. Lepršave, veselih boja, od prijatnih materijala idealne su za ovo leto!

 • 08.06.2015

  VI BAFE od 14. do 16. juna

  Šesti BAFE – „Balkan Art Fashion Event” održava se od 14. do 16. juna i obuhvata tri dana revija u prostoru kluba „Drugstore“ (Bulevar Despota Stefana 115), kao i zanimljiv prateći program.