Dizajneri

 • 18.09.2012

  Stari zanati za novo doba

  Projekat „Stari zanati za novo doba“ je projekat koji kofinansira Evropska Unija u okviru Regionalnog socio-ekonomskog programa za razvoj II. Opšti cilj projekta je poboljšanje ekonomskog položaja žena kroz jačanje ženskog preduzetništva u ruralnim područijima jugo-zapadne Srbije.

 • 11.09.2012

  Katarina Cvitković predstavila svoju kolekciju u New Yorku

  Proteklog vikenda Katarina Cvitković stala je uz bok etabliranim modnim imenima predstavivši svoju kolekciju u jednom od najvećih svjetskih modnih središta. Naša dizajnerica pred njujoršku publiku stala je kolekcijom kojom je osvojila pobjedu na Europe future fashionu dok su napravljene tek sitne izmjene staylinga. Kako je upravo ona bila pravi izbor potvrđeno je i u New Yorku gdje je također naišla na pozitivne kritike što dokazuje i činjenica da je samo dan nakon showa dobila priliku snimiti ekskluzivni photo shooting sa svojim kreacijama.

 • 11.09.2012

  Održana tridesetdruga Pal Zileri revija u Beogradu

  Sinoc je u prepunom Belexpu odrzana tridesetdruga Pal Zileri revija i predstavljena je kolekcija za jesen/zimu 2012/2013.

 • 11.09.2012

  Zvonko Marković otvorio modnu sezonu u Srbiji

  Glamuroznom revijom u pozorištu " Madlenijanum" modni kreator Zvonko Marković je 6. septembra otvorio novu modnu sezonu u Srbiji. Očigledno je bilo da se nakon letnje pauze, modna publika uželela ovakvih događaja.

 • 04.09.2012

  Kolekcija "Mali Princ" mladog dizajnera Stevana Božanovića

  Predstavljamo vam kolekciju dizajnera Stefana Božinovića iz Niša. Modeli su prikazani na poslednjem Fashion Week-u u Nišu.

 • 30.08.2012

  Unikatne muške majice dizajnerke Snežane Nikolić

  Snežana Nikolić je će ovoga puta obradovati mušku populaciju. Nova linija unikatnih muških majici predstavlja nešto sasvim novo u njenom radu. U moru istih stvari koje svakodnevno srećete po prodavnicama, ova kolekcija se prilično izdvaja i čini da izgledate posebno i originalno.

 • 27.08.2012

  Zvonko Marković: Gala revija u pozorištu „Madlenianum“

  Poznati kreator Zvonko Marković poslednjih dana intenzivno se priprema za svoju gala reviju u pozorištu „Madlenianum“ kojom će 06. septembra otvoriti modnu sezonu u Srbiji. Kolekcija pod nazivom „Baumit Sensation“ već je spremna, rade se samo još finalne dorade.

 • 27.08.2012

  Batik marame “Summertime road” dizajnerke Jelene Dimitrijević

  Inspiraciju za kolekciju, batik marama “Summertime road”, pronašla sam u radovima italijanskog umetnika Gino Severinia. Treba pažljivo birati inspiraciju kada je reč o tehnici batik.

 • 24.08.2012

  Editorijal Neon Signs

  Vintage hand made džins: Addel
  Accessories: Elemer Jewerly

 • 15.08.2012

  Monumental Chapter editorijal

  Predstavljamo vam novi editorijal "Monument Chapter", dizajnerke Sandre Lalović i fotografkinje Jovane Mladenović.

 • 12.07.2012

  Editorijal: Shades of Royal Blood

  Miljana Čolaković, Sandra Lalović i Milan Zeljak su tri potpuno različita  dizajner koji su udružili snage i napravili veoma upečatljiv editorijal. Iza objektiva je bila Jovana Mladenović koja se pobrinula da se energija, koju su utisnuli mladi dizajneri, oseti i na fotografijama. Korišćena je kombinacija intenzivnih boja, modro plave, pink, žute i mint, koja ostavlja jak utisak. Frizure su odrađene u stilu pedesetih, a kombinovane su sa turbanima koji su uvek interesantni za modni svet.

  Pogledajte fotografije i pokušajte da utonete u svet jake i odlučne žene koja mašta o nekom dalekom mestu.

 • 11.07.2012

  Učesnici prvog dana Europe Future Fashion 2012

  Europe Future Fashion 2012 festival mode dobio je odlične ocjene za sadržaj i pozitivnu atmosferu od sudionika, medija i gledatelja. Možemo reći sa sigurnošću da je ovo jedan drugačiji modni događaj od ostalih u regiji. Kao novitet od ove godine, Europe future fashion daje priliku mladim dizajnerima da se pokažu i prezentiraju svoje kolekcije što im zasigurno može biti odskočna daska na njihovom modnom putu. Najbolji mladi dizajner dobiti će mogućnost predstavljanja svoje kolekcije na američkom fashion weeku (Charlotte fashion week) i trade show u Francuskoj.