Zvonko Marković: Gala revija u pozorištu „Madlenianum“

Zvonko Marković: Gala revija u pozorištu „Madlenianum“

Poznati kreator Zvonko Marković poslednjih dana intenzivno se priprema za svoju gala reviju u pozorištu „Madlenianum“ kojom će 06. septembra otvoriti modnu sezonu u Srbiji. Kolekcija pod nazivom „Baumit Sensation“ već je spremna, rade se samo još finalne dorade.

Pre revije, naravno, potrebno je uraditi fotografije kolekcije, pa je u studiju „Sol produkcija“ fotografa Nikole Ilića, manekenka Ivana Stanimirović pozirala u novim Zvonkovim kreacijama. Zvezda modnih pista koja je nosila modele čuvenih svetskih kreatora među kojima je i Vivijen Vestvud, otkriva da obožava da sarađuje sa Markovićem jer on nepogrešivo čini da se žena oseća posebnom.
zvonko markovic
A kreator nam objašnjava da je iza njega šest meseci neprekidnog rada na ovoj kolekciji i  da ostaje dosledan tome da su njegovi modeli u konstruktivnom smislu odeća koja ističe ženske atribute i seksipil.

- Ideja vodilja mi je bila da kolekcija asocira na putovanje nordijske ledene kraljice do vreline Majamija –  ističe Marković i otkriva nam da su u neke haljine ugrađeni korseti i grudnjaci, tako da one savršeno prijanjaju uz telo i dodatno ističu ženske obline.

Izbor različitih tekstura materijala, ručno vezenih detalja i apliciranje kristala njegove modele čini jedinstvenim. Komadi od drapirane svile sa aplikacijama od čipke su decentniji i manje provokativni, ali će svaka dama poželeti da ih ima u svom ormanu. Nije ni čudo, jer u njegovim haljinama svaka žena izgleda kao ostvarenje snova, kako svojih, tako i muških.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar