Dizajneri

 • 22.02.2013

  Philip Lim na njujorškoj nedelji mode

  Modna elita se već preselila u London, tako da im nećemo smetati, samo neka lepo zasedaju. Mi ćemo baciti oko na završen New York fashion week, Fall 2013 i pogledati nešto novo i zanimljivo. U pitanju su modeli Philip Lim - inspiracija street style.

 • 20.02.2013

  Takmičenje dizajnera

  Fakultet za estetiku i kozmetologiju u Beogradu u saradnji sa Modnim svetom Srbije i studiom Štap i kanap raspisuje konkurs u dve kategorije:
  1. Dizajner odeće
  2. Dizajner nakita - online takmičenje

 • 20.02.2013

  Color block tehnika

  Color block je tehnika kombinovanja materijala u različitim bojama. Ovo je sjajan način da iskoristite tkanine sa kojima ne znate šta biste. Sa malo mašte možete neplanirano doći do unikatnog odevnog predmeta.

 • 16.02.2013

  Vaan_Gool: Dobro obučen muškarac po povoljnoj ceni

  Mladi modni kreator Ivan Golubović poznat je modnoj publici kao neko ko je smeo u kombinacijama boja i krojeva i to u svojoj muškoj i dečijoj liniji. Njegov brend Vaan_Gool postoji već dve godine, a njegova radnja u Čumićevom sokačetu postala je jedno od omiljenih mesta modnih sladokusaca.

 • 13.02.2013

  Who is your Valentine?

  Dizajnerka Milica Tričković je izbacila mini kolekciju haljina za Dan zaljubljenih. Ženstvene i zavodljive, kao što nas je Milica već i navikla!

 • 02.02.2013

  Ivana Pilja prvi put na London Fashion Week-u

  Na poziv British Fashion Council-a na predstojećem London Fashion Week-u (15 - 19. februar), u okviru izložbe International Fashion Showcase predstaviće se naša tri dizajnera: Ana Ljubinković, Ivana Pilja i George Styler. Izložba će se održati u Srpskoj kući u Londonu. S obzirom na to da su njihove kolekcije futurističke i avangardne, ne sumnjamo da će postići veliki uspeh i predstaviti našu zemlju u potpuno drugačijem svetlu.

 • 02.02.2013

  Mercedes Benz Fashion week u Berlinu

  Prošlog mjeseca je održan Mercedes Benz Fashion week u Berlinu. Svoje kolekcije su predstavili: Hugo by Hugo Boss, Blacky dress, Dimitri, Frida Weyer, Green Showroom, Guido Maria Ktretschmer, Holy Ghost, Isabell de Hillerin...

 • 31.01.2013

  Deerspotter: Uticaj japanskog neo punk-a

  DEERSPOTTER, već poznato ime po svojoj snazi, originalnosti i kvalitetu u novoj kolekciji pod nazivom 0.6 predstavlja svoj samouvereni stav kroz fluidnost, odličnu strukturu, porepoznatljive ali i nove siluete. Minimalizam + koža + jeans i krojevi koji imaju uticaj "japanskog neo punka" u simbiozi sa crvenom bojom kao jednom od glavnih atributa je nešto što je drugačije u ovo sezonskoj DEERSPOTTER 0.6 kolekciji. Kao u dosadašnjm kampanjama u ovoj se nalaze nova imena sa kojima je ovaj talentovani dizajnerski dvojac sarađivao.

 • 30.01.2013

  Prolećna kolekcija Hera-Outfit

  Stigla nam je kolekcija za proleće 2013 brenda Hera-Outfit. U katalogu se nalaze modeli zajedno sa cenama i dostupnim veličinama. Odaberite krpice za nastupajuće proleće veoma povoljno!

 • 27.01.2013

  Lovely by Branka

  Osobe koje kupuju moju garderobu su pre svega svedene, ženstvene, seksi i ujedno vrlo romantične, koje vole da kombinuju svoje komade garderobe na više načina npr. za posao i izlaske i popodnevne kafe, sve u zavisnosti od obuće i aksesoara, šminke i frizure... Ne vole previše da otkrivaju ali ipak žele da budu izazovne, jedinstvene i samim tim i primećene...

 • 26.01.2013

  Retro chic na Salašu 137

  Predstavljamo vam prvi editorijal Styler.rs-a, nastao kao želja da se promovišu mladi modni dizajneri i dizajneri aksesoara. Editorijal je urađen u retro stilu i dokaz je da kada se sastane grupa talentovanih ljudi uvek se rađaju fine stvari.

 • 14.01.2013

  Sisters Code: Švajcarsko-srpski modni brend

  Sisters Code je švajcarsko-srpski modni brend koji su osnovale sestre Bojana i Vladana Veljković, u aprilu 2012., koji nudi ready to wear - basic liniju sa majicama i T- Tenkove u beloj i crnoj boji, suknje od tila, sakoe i elegantnu liniju crnih koktel haljina, kao i maxi haljine za posebne prilike.