Dizajneri

 • 23.06.2013

  Modom za ženska prava

  U petak, 21. juna u 21h na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra, pod pokroviteljstvom Savabien kompanije održana je treća Artie modna revija mladih dizajnera pod sloganom „Moja kratka suknja je sloboda“.

 • 19.06.2013

  Moja kratka suknja je sloboda

  U saradnji sa Savabien kompanijom i Naxi radijom, ARTIE kreativni centar po treći put organizuje grupnu reviju mladih dizajnera iz cele Srbije ispred glavnog ulaza Ušće Shopping Centra, na Naxi plaži.

 • 17.06.2013

  Good look by Etna Maar

  Good look by Etna Maar - naziv je originalne dječje kolekcije koju je za ovo proljeće i nadolazeće ljeto pripremila kreatorica Andrijana Subotić Pjajčik.

 • 13.06.2013

  MiSHU kolekcija u pop art stilu i neon bojama

  Nova MiSHU kolekcija mlade dizajnerke Maje Molnar je u prodaji. Kolekcija pod nazivom Pop-tastic neon sastoji se od kupaćih kostima, helanki i haljina. Odiše energijom, neonskim bojama i neobičnim grafikama. Zaštitno lice kolekcije je međunarodni model Nea Dune, prepoznatljiva po tirkiznoj boji kose, pa se tako savršeno uklopila uz kolekciju.

 • 01.06.2013

  Završen peti fashion week u Nišu

  Završena je peta međunarodna manifestacija „CONSTANTINE FASHION WEEK“ u Nišu. Publika je imala prilike da vidi veliki broj revija. U revijalnom delu su nastupali Visoka tekstila škola strukovnih studija iz Leskovca, dečija revija šminke – Akademije za estetiku i kozmetologiju, kreatorka Marija Kostić, kreator venčanica Miloš Miletić, kao i prošlogodišnji pobednici Kristina Ivković i Zlatko Jovanovski.

 • 01.06.2013

  Mali princ "street style"

  Kao početna inspiracija za kolekciju poslužila je knjiga Antoana de Sent Egziperia "Mali Princ", koju svake godine pročitam, i uvek je shvatim drugačije. Smatrao sam da u svakom od nas leži neki MALI PRINC/EZA, koji sanja, mašta, sledi svoje snove, i ne odustaje.

 • 29.05.2013

  Odeća za putovanje i odmor

  Kolekcija najmlađe linije Dragane Ognjenović „Simply d.o.“, predstavljene 2010. godine, su jednostavne, lagane odeće namenjene putovanju i odmoru.

 • 18.05.2013

  Fashion Corner: Tamo gde granice kreativnosti ne postoje

  odni trenutak, kada sav grad izađe u lokal gde je energija pozitivna, gde granica kreativnosti ne postoji je baš onaj kada je otvaranje Fashion Corner-a. Velika gužva u Unit design-u samo je jedan pokazatelj da je Fashion Corner postao brend i da se ne sme propustiti.

 • 18.05.2013

  Roi et Moi: Linija odeće za jogu

  U četvrtak, 16. maja, u Beogradu je predstavljena Roi et Moi linija odeće za jogu. Novu kolekciju kreatorka Ania Nebrenchina je pre samo dve nedelje promovisala u Moskvi, a sada je već dostupna i svim ljubiteljkama mode i sporta u Beogradu.

 • 18.05.2013

  FashionBloger brunch

  U petak 17.maja u klubu Koketa na Adi održan je prvi Fashion brunch, modni događaj koji je okupio veliki broj ljudi iz javnog i modnog sveta, kao i medija.

 • 13.05.2013

  Nova Kjara u zelenim tonovima

  Modni strudio Kjara je izbacio novu kolekciju za ovu godinu. Prepoznatljivi krojevi, na koje su nas već navikli, i vesele boje od kojih je najdominantnija zelena.

 • 09.05.2013

  Marija Stanković: Kolekcija "Pasqualis"

  Inspiraciju za kolekciju Marija Stanković  je pronašla u modelu ribe, kao hrišćanskom simbolu i morskoj sireni. Riba je raščlanjena na kost, krljušt i teksturu, a morska sirena je vidljiva kao sama forma i konstrukcija haljine. Tekstura ribe postignuta je ručnim radom, heklanjem, u većem delu kolekcije  oplemenjena  je kristalima, perlama i ručno našivenim biserima.