Dizajneri

 • 28.02.2014

  Revija brenda Pal Zileri 3.marta u Beogradu

  Pripremite se za trideset peto predstavljanje brenda Pal Zileri u Beogradu. Revija će biti održana u ponedeljak 3.marta 2014. u međunarodnom kongresnom centru „Belexpo”, Novi Beograd, sa početkom u 21 čas. Manekeni i poznati će prošetati u modelima nove kolekcije proleće/leto 2014.

 • 23.02.2014

  A Phoenix Story

  A Phoenix Story je priča o modnom putovanju, koja nas vodi u Ameriku i downtown Phoenix. Mladi i talentovani ljudi iz Amerike su učestvovali po prvi put u realizaciji modnog editorijala za evropski brand Sisters - Code.

 • 18.02.2014

  Maja Knez Beerman: Tesla kao inspiracija

  Predstavljamo vam dizajnerku iz Bosne i Hercegovine, Maju Knez Beerman. Već jednu deceniju ona stvara svoje kolekcije, svaka sa novom idejom i inspiracijom. Poslednja kolekcija je bila inspirisana Nikolom Teslom, a ove godine možete da očekujete i nešto novo od nje.

 • 12.02.2014

  Sunflowr design: Moje viđenje žene

  Ravnopravnost među polovima odrazila se itekako na odevanje. To me je navelo da uradim kostim onako kako ja vidim ženu. Počinjem od sebe. Današnja moda dozvoljava mnogo slobode što je veliki plus za sve nas koji volimo da kombinijemo i spajamo nespojivo. Inspiracija za ovaj kostim su mi upravo žene koje su hrabre, snažne, borbene a sa druge strane opet imaju i tu nežniju crtu: krhke, nežne, jednostavno ŽENE. Čelična pesnica, svilena rukavica. Upravo tako sam i podelila kostim odnosno materijal od kog sam izrađivala: koža, metalni lanci, metalni meš-čipka, svila, biseri, kristali.

 • 26.01.2014

  Modno lutkarsko pozorište

  "Žena kao lutka je fascinacija koja me inspiriše, ideja kojoj se vraćam stalno i koja me ne ostavlja. Svaka je svoja, drugačija i posebna. Moje ogledalo. Moj zamišljen svet. Moja mašta."

 • 22.01.2014

  Predstavljamo dizajnerku Lamiju Suljević

  Predstavljamo vam dizajnerku Lamiju Suljević koju su nedavno iz danskog izdanja prestižnog magazina Elle pozvali da učestvuje u njihovom takmičenju Elle Style Awards- New Nordic Talent of the year 2014.

 • 18.01.2014

  Valentin Judaškin: Dokaz da je moda umetnost

  Predstavljam vam fotografije sa izlobe Fashion in Art Space mog omiljenog dizajnera Valentina Judaškina u Puškinovom Muzeju u Moskvi.

 • 12.01.2014

  Anastasija Milojević u modelima Vlade Savića

  Već neko vreme u prodaji se nalazi kolekcija za jesen/zimu 2013/14 dizajnera Vlade Savića. Modna blogerka Anastasija Milojević je u saradnji sa SAE institutom imala photoshooting u nekim Vladinim modelima. Sjajna saradnja je uslovila i divne fotografije.

 • 04.01.2014

  Ženstveni minimalizam sa dozom elegancije

  Mirjam i Ana koje stoje iza dizajnerskog brenda Kralj & Krajina jedne su od najvećih nada hrvatskog dizajna, koje iako rade s izrazito kvalitetnim materijalima te je svaki odjevni predmet pomno promišljen konstrukcijski i finaliziran u kvalitetan produkt, nisu baš poznate hrvatskoj svekolikoj modnoj publici, a svakako bi to trebale postati.

 • 25.12.2013

  Lovely vas ovako vidi u novogodišnjoj noći

  Ako se Branka Ćaćić pita vi u novu godinu ulazite u šiz fazonu, sa puno veselih boja i u dobrom raspoloženju. Lovely by Branka samo za vas!

 • 23.12.2013

  Kolekcija Rigoneti inspirisana prijateljima

  Predstavljamo vam kolekciju Rigoneti, mladog dizajnera Stevana Božanovića koja je prvi put prikazana na III BAFE-u u Mikseru, 22. novembra. Kolekcija je muško ženska, za proleće/leto 2014. Jako je svedena, minimalistička sa naglašenim dezenima i nakitom koji je specijalno za kolekciju uradila Gorana Stojkov.

 • 16.12.2013

  Kolekcija svečanih haljina dizajnerke Jasmine Marković

  Već neko vreme na Modnom Vrisku možete da čitate o našim predlozima i aktuelnim preporukama za novogodišnju noć kada su u pitanju odeća, aksesoar, šminka,... Pošto smo mi žene jako neodlučne u odabiru, predloga  nikada dosta. Na kraju će, ipak, veći deo vas doći u situaciju da 30. ili 31. luta po radnjama tražeći ono čega nema. Zato ćemo mi do Nove godine biti vredni i iznova vam davati ideje i predloge.

  Ovoga puta vam predstavljamo modele dizajnerke Jasmine Marković.