Dizajneri

 • 18.10.2014

  Od sjajnog seminara Istoka Pavlovića do ovacija za Zvonka Markovića

  Treći dan Serbia Fashion Week-a počeo je seminarom Istoka Pavlovića o blogingu tokom kojeg je ovaj poznati srpski bloger posetiocima govorio o web-marketingu u modnoj industriji. Pavlović je istakao da je originalnost najbitnija u svetu mode. „Svako ko ima dobar ukus i ko je dovoljno maštovit biće zapažen“, tvrdi bloger. Narušavanje stereoptipa i inovativnost je, kako Pavlović kaže, ključ uspeha. „Ljudi vole kad ste svestrani. Postane dosadno kada pišete stalno na istu temu“, zaključuje Pavlović.

 • 17.10.2014

  Serbia Fashion Week otpočeo sjajnim revijama

  Nakon svečanog otvaranja Serbia Fashion Week-a, zvanično je počeo program Nacionalne nedelje mode i to već u jutarnjim časovima, počevši od interesantnih edukativnih seminara o frizurama, nezi kose i šminkanju.

 • 15.10.2014

  Otvoren novi Distante fashion centar

  U Beogradu je otvoren novi Distante fashion centar. To je ujedno bila i proslava osamnaestog rođendana ovog kultnog beogradskog concept store-a. Svojevrsni modni hepening održan je na platou ispred novog Distante prostora (Nikole Spasića 4a).

 • 12.10.2014

  Za ljubitelje krzna i kože nova kolekcija Irene Grahovac

  Irena Grahovac prezentovala je kolekciju za sezonu jesen-zima 2013/14 u okviru svog novootvorenog prodajnog prostora u Uzun Mirkovoj ulici. Prisutni predstavnici sedme sile imali su priliku da prvi pogledaju šta je to za aktuelnu sezonu pripremila dizajnerka koja je kod nas neprikosnovena kada je reč o dizajnu modela od krzna i kože.

 • 12.10.2014

  Serbia Fashion Week od 14. do 19. oktobra

  Internacionalni festival mode i dizajna - Serbia Fashion Week, uz učešće poznatih svetskih i domaćih modnih dizajnera i primenjenih umetnika, biće održan od 14. do 19. oktobra 2014. godine u novosadskom hotelu Park, dok će svečana dodela nagrada Serbia Fashion Awards biti održana 19. oktobra u filmskom studiju TV Pinka u Šimanovcima.

 • 07.10.2014

  Revija Zvonka Markovića u Sankt Peterburgu

  Zvonko Marković imao je reviju na upravo održanoj Nedelji mode u Sankt Peterburgu. U bajkoviti grad bio je pozvan kao najbolji srpski dizajner po oceni žirija Serbia Fashion Week-a održanog u proleće ove godine u Novom Sadu.

 • 02.10.2014

  Zvonko Marković specijalni gost Nedelje mode u Sankt Peterburgu

  Zvonko Marković predstaviće svoju novu kolekciju na Nedelji mode u Sankt Peterburgu 3.oktobra. Tamo odlazi kao najbolji srpski dizajner po oceni žirija Serbia Fashion Week-a održanog u proleće ove godine.

 • 24.09.2014

  Najnovija kolekcija Verice Rakočević Kuzmančević inspirisana Chanel stilom

  U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri Verica Rakočević Kuzmančević donela je brojne novine i menjala tokove na  srpskoj modnoj sceni. Angažovala je slavnu top manekenku Jasmin Gauri kad samo bili pod sankcijama, postavila standarde da novinari i modni urednici sede u prvom redu, svoje revije predstavljala kroz spektakle u pozorištu, ali i u napuštenoj fabrici uz video-audio performans (Ramonda Serbica), i nedavno kroz projekat "Večnost" koji je prikazan polovinom maja, koji je radila u saradnji sa svojim suprugom, kompozitorom, Veljkom Kuzmančevićem.

 • 14.09.2014

  Editorijal: Afternoon Lullaby

  Set fotografija Afternoon Lullaby, snimljen ekskluzivno za septembarsko izdanje jednog od naših najčitanijih online magazina, Plezir, inspirisan je starim fotografijama, pomalo melanholičnim i nostalgičnim zvukom Lane Del Rey.

 • 12.09.2014

  Konkurs: What inspires your life?

  Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere i fotografe na temu: "What inspires your life?".Izabrani autori dobiće priliku da svoj rad prikažu na manifestaciji Balkan Art Fashion Event koja će biti održana tokom novembra.

 • 10.09.2014

  Ivana Španović gost iznenađenja na reviji Pal Zileri

  Trideset šesta revija eminentne italijanske kuće za vrhunsku mušku modu Doncafe Presents – Pal Zileri i ove sezone je opravdala očekivanja svoje verne i brojne publike kao događaj koji otvara modnu sezonu  u našoj zemlji.

 • 04.09.2014

  Solanž Nouls na dodeli MTV nagrada u H&M kreaciji

  Glamurozni Los Anđeles je zablistao u punom sjaju, zahvaljujući zvezdama koje su prošetale crvenim tepihom na dodeli muzičkih nagrada MTV „Video Music Awards". Američka pevačica Solanž Nouls plenila je pažnju prisutnih svojim prepoznatljviim stilom i smelom elegancijom.