Moj Vrisak

 • 12.05.2014

  Big Fashion Corner

  Fashion Corner organizacija je navikla svoje posetioce izložbi da uvek postoji neko iznenađenje, ili novina. Ovoga puta Fashion Corner izložba će se održati na novoj lokaciji, sa starim i novim izlagačima, ali u staroj dobro proverenoj atmosferi uz Dj Joy-a na otvaranju ove modne izložbe pod nazivom "Big Fashion Corner".

 • 05.05.2014

  Kako biti jedinstvena sa malo novca!

  Vlasnica rečenice “moda je prolazna ali stil je večan”, talentovana Koko Šanel, nije ni slutila koliki će uticaj imati na generacije i modnu indrustriju koja dolazi posle nje. Modi je davala puno, ulažući ono najskuplje, sebe. Nekada je nisu razumeli, mi je danas slavimo. Zahvaljujući njoj znamo za jednostavan stil, muške pantalone, oštre linije i krojeve, pas pul, već poznati sako i neizostavne bisere. Razgalila je modu flertujući sa njom.

 • 27.04.2014

  Nedovoljnu ponudu organskog pamuka u svetu

  Svetska proizvodnja organskog pamuka sve je manja, uprkos sve većoj potražnji na međunarodnim tržištima. Ovakav trend prate ekološke, socijalne i ekonomske posledice za sve učesnike u distributivnom lancu organskog pamuka širom sveta. U poređenju sa ukupnom svetskom proizvodnjom pamuka, današnji udeo organskog pamuka iznosi tek jedan odsto.

 • 27.04.2014

  Nov saradnik Modnog Vriska - Ana Čolić

  Predtsavljamo Vam novog saradnjika Modnog Vriska. Njeno ime je Ana Čolić.

 • 23.04.2014

  Simfonija koja hoda

  Kompozitor Veljko Kuzmancević, sa simfonijskim orkestrom koji broji 35 članova, dočaraće uz pomoć 28 manekenki i kolekcije Verice Rakočević - snagu i večnost lepote koju stvara umetnost.

 • 20.04.2014

  10 animiranih filmova za Uskrs

  Dragi Vriskovci,

  Evo naših 10 predloga animiranih filmova koje možete pogledati za vreme praznika.

  SREĆAN USKRS! Uživajte!!!

 • 17.04.2014

  8 načina da iritirate ljude i izgubite prijatelje

  Evo 8 načina kako da zasigurno izgubite prijatelje i iznervirate ljude u svom okruženju. Pridržavajte se i na pravom ste putu da ostanete sami!

 • 13.04.2014

  Porše predstavio nove modele automobila

  Porše predstavlio svojim kupcima tri verzije Makan krosovera, sa tri različita motora: Makan S, Makan Turbo i Makan S Diesel. Porše Makan – prvi je kompaktni terenac (SUV) model iz renomirane fabrike Porše!

 • 29.03.2014

  Najlepše stvari se uvek dešavaju u mraku

  Najpoznatija svetska akcija Svetskog fonda za prirodu „Sat za našu planetu“ i ove godine će se održati 29.03.2014. godine u 20:30 kada će se rasveta pogasiti u javnim institucijama, školama i spomenicima.

 • 16.03.2014

  Dečija likovna radionica

  U prijatnom ambijentu galerije Šukletović, u Nišu, počela je sa radom dečija likovna radionica. Osmišljena je za decu školskog i predškolskog uzrasta (od 4 do 12 godina).

 • 25.02.2014

  Uredite svoj haos

  Kao mlada mama koja savršeno raspoznaje koliko je komplikovan dnevni plan svake zaposlene devojke, žene ili mame, a u želji da organizuje svoje vreme i uredi svakodnevni haos svojih obaveza, ona je napravila planer.

 • 16.02.2014

  Fashion Corner & Unit Design & Dan zaljubljenih

  "Završena je još jedna Fashion Corner & Unit Design" izložba koja je uvek u duhu ljubavi, ali ovoga puta sa konkretnim akcentom na nju. Naime, sam "Dan zaljubljenih" je povod za potenciranje te najtraženije "životne supstance". Svaka izložba je odlično posećena, ali je ovoga puta cirkulacija ljudi bila znatno veća.