Soundbox

 • 11.03.2014

  Frontmen S.A.R.S.-a Žarko Kovačević za "Modni Vrisak": Rock u Srbiji živi samo od svirki

  U Areni Fun Factory, u Kragujevcu, 7. marta je održan koncert grupe S.A.R.S. Pred oko 500 ljudi Sveže Amputirana Ruka Satrianija je „razvalila“. Modni Vrisak je pred koncert razgovarao sa frontmenom benda  Žarkom Kovačevićem  - Žaretom o starim i novim hitovima, planovima, imidžu benda...

 • 06.03.2014

  Nove pesme Kochetov Quintet-a

  Za ljubitelje jazz-a stiže lepa vest iz benda Kochetov Quintet. Oni su nedavno snimili tri autorske pesme "It Hurts", "Snowfall", "Love Me".

 • 06.03.2014

  Drugi beogradski irski festival u ritmu irskog stepa

  Beograd će ponovo biti domaćin živopisnog Festivala irske kulture. Arena Beograd i BIF zajedno će obeležiti nedelju irske kulture koja će se održati od 13. do 18.03. u Beogradu. “Krunu” ove manifestacije predstavlja veličanstveni nastup čuvene irske plesne trupe “Lord of the dance,” 18. marta u Kombank Areni.

 • 28.02.2014

  Cirque Eloize: Show za sve generacije

  U Sava centaru će se  26. i 27. aprila održati jedinstvena predstava Cirque Eloize “iD”. Petnaest umetnika na sceni različitih nacionalnosti, dvanaest cirkuskih disciplina, urbani plesovi kao što su breakdance i hip-hop i mnogo toga, čine predstavu Cirque Eloize “iD” zabavnom od prvog minuta.

 • 26.02.2014

  S.A.R.S. 7. marta u Kragujevcu

  U petak, 07.03.2014. godine od 22h u koncertnom prostoru Arena Fun Factory, održaće se nastup popularnog muzičkog sastava Sveže amputirana ruka Satrijanija (S.A.R.S.) iz Beograda. Karte se mogu kupiti u Arena Fun Factory i caffe clubu Nemam VE De po ceni od 500 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta cena će biti 600 dinara.

 • 19.02.2014

  Možda se oblačim u trendu, ali ne osećam pritisak mode

  Grupa ZAA nam dolazi iz Kruševca. Njihova muzika je stilski veoma raznovrsna, bazirana na ska korenima sa raznolikim uticajima od jazz-a do punk zvuka. Prepoznat kvalitet je i doveo bend do veoma intenzivnih koncertnih aktivnosti po klubovima i festivalima u regionu kao i u Češkoj, Austriji i Mađarskoj. O muzici, modi, izlascima i planovima benda pričamo sa Sanjom Vučić, pevačicom grupe ZAA, koja uvek oduševi na svirkama glasom i energijom koju nosi.

 • 16.02.2014

  Novi spot Saške Janković "Ponekad"

  Pevačica Saške Janković je snimila novi spot za pesmu "Ponekad". Muziku i tekst za novu pesmu pisala je Saška, dok su aranžman, pored nje, radili Vladimir Jovanov, uz saradnju sa Bojanom Jeremićem iz Koktel bend-a, koji je odsvirao i gitaru, a solista na violini je Ivan Simeunović.

 • 05.02.2014

  Kochetov Qvintet - Vreme je za Jazz

  Muzički tandem Kochetov je formirao kvintet sa dugogodišnjim prijateljima i kolegama koji ovu vrstu muzike vole i izvode sa velikim zadovoljstvom i ljubavlju. Imajući u vidu da je svaki član benda i izuzetan solista i da svako od njih muzici daje svoj lični pečat, svaki nastup nosi posebnu energiju što kod publike izaziva veoma pozitivne reakcije. Obzirom na to da muzičari pripadaju različitim generacijama, svirka predstavlja svojevrstan spoj klasičnog jazza sa elementima savremenih ritmova.

 • 03.02.2014

  Frontmen Eyesburn-a Nemanja Kojić-Kojot za "Modni Vrisak": Veran sam hip-hop modi

  Eyesburn je bend koji postoji od 1994. godine i do sada iza sebe ima 7 albuma, od kojih poslednji „Reality Check“ i dalje promovišu. Uoči koncerta Eyesburna u Kragujevcu, pričali smo sa Nemanjom Kojićem-Kojotom, frontmenom benda.

 • 28.01.2014

  Eyesburn nastupa 1. februara u Kragujevcu

  Popularni hardcore pank-rege sastav Eyesburn i crossover rege grupa Zaa će u subotu, 01.02.2014. godine od 22h, nastupati u koncertnom prostoru Arene Fun Factory u Kragujevcu. Cena karata u pretprodaji je 500 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 700 dinara. Karte se mogu nabaviti u Areni Fun Factory i u Domu omladine (Kragujevac).

 • 30.11.2013

  Promocija novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša

  U galeriji New Moment održana je promocija novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša, za pesmu „Sve je stalo (u r’n’r)“ kojom najavljuju svoj sedmi studijski album. U opuštenoj atmosferi i uz neformalno druženje članovi benda su gostima pričali o novom spotu i planovima koje imaju sa novim albumom.

 • 24.09.2013

  Baobab : Novi singl BRZA REKA

  Ariljski pop/rok bend Baobab vam predstavlja radijski singl za pesmu “Brza reka” sa albuma “Huk” koji je u pripremi.