Queens of the Stone Age objavili novi spot

Queens of the Stone Age objavili novi spot

Queens of the Stone Age objavili su juče novi spot za pesmu Smooth Sailing, sa njihovog poslednjeg albuma "…Like Clockwork", izdatog prošle godine.

Autor spota je japanski režiser Hiro Murai, a prikazuje kako se frontmen benda, Josh Homme, sa grupom biznismena provodi po mračnim, sumnjivim klubovima po Los Anđelesu.

Sastav Queens of the Stone Age nastupiće 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi na jednodnevnom ROCK@EXIT festivalu, zajedno sa bendovima Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Na ovaj način EXIT festival će dobiti svoj peti dan!Ograničen kontigent poklon ulaznica za Rock@EXIT po ceni od 999 dinara prodat je u rekordno kratkom roku. Promotivna cena ulaznice za festival je 1.499 dinara, dok će redovna cena iznositi 2.499 dinara. Ulaznice su dostupne kako online, preko sajta gigstix.com, tako i na prodajnim mestima Gigs Tix i u Corner Shopovima širom Srbije.

Ulaz na Rock@EXIT festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT ili EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE), koji su kartu kupili do 4. aprila, uz uslov da se prethodno registruju. Registracija za ROCK@EXIT festival vrši se putem sajta gigstix.com do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima ROCK@EXIT festivala.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar