Accessories

 • 24.11.2014

  Obojimo jesen ešarpama Jelene Dimitrijević

  Pastelne nijanse  karakteristične su za sezonu jesen/zima, ali zašto bismo se utapali u sumornu jesen? Da li je zabranjeno nositi intenzivniji kolorit kada je oko nas sve sivo? Ne, nije! Jelena Dimitrijević svojim radovima želi da nas podstakne da obojimo jesen!

 • 24.11.2014

  Da se osećate lepo i posebno, a da ne mislite o budžetu!

  Zahvaljujući svom omiljenom filmskom liku - Holly Golightly, Jelena Milošević, vlasnica Holly nakita, je shvatila da su modni dodaci ono što daje lični pečat celokupnom izgledu. Među njenim modnim dodacima, nakit je uvek zauzimao posebno mesto. To je za nju bio pristupačni luksuz, način da jednostavnu garderobu učini zanimljivom i drugačijom. Danas, kada pravi nakit, originalnost i pristupačnost su joj imperativ. Želi da se devojke koje nose Holly nakit osećaju lepe i posebne, a da pri tom ne moraju da brinu o budžetu.

 • 22.11.2014

  Irregular Choice jesen/zima 2014-2015

  Metaphysika nas je obradovala informacijom da su u prodaji prvi modeli iz kolekcije jesen zima 2014/2015 brenda Irregular Choice. Pored Sarajeva modele možete pogledati i probati i u radnjama u Beogradu i Podgorici.

 • 20.11.2014

  ALEX handmade: Žena kroz detalj otkriva svoju posebnost

  Aleksandra Munić od svoje pete godine uči da drži četkicu, stojeći pored tate. Završila je na Primenjenoj umetnosti dekoraciju enterijera i aranžiranje izloga. No, njena najveća ljubav je nakit! Nakit je prepoznatljiv pod imenom ALEX handmade.

 • 18.11.2014

  Prsten čija je funkcija ženska bezbednost!

  Poslednjih godina menja se ne samo način na koji nosimo nakit, već i njegova funkcija. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, koja sa lakoćom može postati deo i najmanjeg komada nakita, postajemo apsolutno sigurni da rečenica ’nakit nije samo ukras’ zaista i dobija svoj smisao. Posle ogrlice koja je napravljena pre svega za žensko zadovoljstvo na tržištu se pojavio Siren, prsten čija je funkcija ženska bezbednost.

 • 18.11.2014

  Budite primećeni uz nakit Imaginarijum

  Imaginarijum Ljiljane Ivković je kreativna radionica unikatnih slika, ogledala i nakita. Od nakita najzastupljenije su minđuše, pored njih, nešto novo u asortimanu su i ogrlice.

 • 10.11.2014

  Silvija Avramov: Svaka ogrlica je jedna mala priča

  Ima jedna kućica draga srcu mom... a i meni najlepše živet je u njoj...

  Najslobodniji način izražavanja dece predstavlja crtež, a kuća je jedna od najzastupljenijih. Ona predstavlja porodicu i zato je bila inspiracija i glavni motiv na novim ogrlicama za male dame dizajnerke nakita Silvije Avramov!

 • 03.11.2014

  Drvene leptir mašne - Bowtie wooden style

  “Inspiraciju sam pronašao u prirodi koja me neumorno inspiriše. Upravo zato sam odabrao drvo kao komad koji će obeležiti mene i moj brend“, kaže mladi dizajner Nemanja Stojanović, koji je do sada izradio kolekciju više od 60 nosivih modela zanimljivih drvenih leptir mašni pod imenom Bowtie wooden style. Nemanja ističe kako mu se tradicionalne mašne ili kravate nisu nikada sviđale, ali su ga leptir mašne zainteresovale kada je prvi put pogledao film o James Bond-u.

 • 03.11.2014

  Silvija Avramov: Vanvremenske ogrlice

  Ogrlice nove kolekcije jesen-zima Silvije Avramov urađene su od materijala visokog kvaliteta: svile, štofa, stare čipkei s ukrasima od metala. Mnogo elegantnije od ogrlica predhodne kolekcije, inspirisane su prošlošću i ističu ženstvenost. Vanvremenske su i namenjene svim generacijama.

 • 20.10.2014

  Kako nositi stejtment minđuše?

  Kada je odabir stejtment minđuša u pitanju najbitnije je prilagoditi ih obliku lica, jer su minđuše tu upravo kako bi posmatračima skrenule pažnju na taj deo vaše pojave.

 • 16.10.2014

  Dark. leptir mašne na Fashion Selection-u

  Učešće Dark. leptir mašni na Fashion Selection-u nije iznenađenje s obzirom da na našim prostorima vlada velika euforija i trend nošenja mašni. Dark. leptir mašne se jedino razlikuju od drugih po izboru materijala. Pojedini modeli su od kože, a oni modeli izrađeni od tekstila su sa takozvanom nadogradnjom na tekstilu, odnosno ukrašavane su paspulima, nitnama ili bodljama. Mašne Dark. su bile na Fashion Selection-u da upotpune stilizaciju Akademija Panjković hair show-a, zaslugom stiliste Fashion Selection-a Nemanje Pantelića.

 • 15.10.2014

  DIY: Meda kapa

  Evo kako od obične dečije kape možete napraviti meda kapu.