Accessories

 • 18.11.2014

  Budite primećeni uz nakit Imaginarijum

  Imaginarijum Ljiljane Ivković je kreativna radionica unikatnih slika, ogledala i nakita. Od nakita najzastupljenije su minđuše, pored njih, nešto novo u asortimanu su i ogrlice.

 • 10.11.2014

  Silvija Avramov: Svaka ogrlica je jedna mala priča

  Ima jedna kućica draga srcu mom... a i meni najlepše živet je u njoj...

  Najslobodniji način izražavanja dece predstavlja crtež, a kuća je jedna od najzastupljenijih. Ona predstavlja porodicu i zato je bila inspiracija i glavni motiv na novim ogrlicama za male dame dizajnerke nakita Silvije Avramov!

 • 03.11.2014

  Drvene leptir mašne - Bowtie wooden style

  “Inspiraciju sam pronašao u prirodi koja me neumorno inspiriše. Upravo zato sam odabrao drvo kao komad koji će obeležiti mene i moj brend“, kaže mladi dizajner Nemanja Stojanović, koji je do sada izradio kolekciju više od 60 nosivih modela zanimljivih drvenih leptir mašni pod imenom Bowtie wooden style. Nemanja ističe kako mu se tradicionalne mašne ili kravate nisu nikada sviđale, ali su ga leptir mašne zainteresovale kada je prvi put pogledao film o James Bond-u.

 • 03.11.2014

  Silvija Avramov: Vanvremenske ogrlice

  Ogrlice nove kolekcije jesen-zima Silvije Avramov urađene su od materijala visokog kvaliteta: svile, štofa, stare čipkei s ukrasima od metala. Mnogo elegantnije od ogrlica predhodne kolekcije, inspirisane su prošlošću i ističu ženstvenost. Vanvremenske su i namenjene svim generacijama.

 • 20.10.2014

  Kako nositi stejtment minđuše?

  Kada je odabir stejtment minđuša u pitanju najbitnije je prilagoditi ih obliku lica, jer su minđuše tu upravo kako bi posmatračima skrenule pažnju na taj deo vaše pojave.

 • 16.10.2014

  Dark. leptir mašne na Fashion Selection-u

  Učešće Dark. leptir mašni na Fashion Selection-u nije iznenađenje s obzirom da na našim prostorima vlada velika euforija i trend nošenja mašni. Dark. leptir mašne se jedino razlikuju od drugih po izboru materijala. Pojedini modeli su od kože, a oni modeli izrađeni od tekstila su sa takozvanom nadogradnjom na tekstilu, odnosno ukrašavane su paspulima, nitnama ili bodljama. Mašne Dark. su bile na Fashion Selection-u da upotpune stilizaciju Akademija Panjković hair show-a, zaslugom stiliste Fashion Selection-a Nemanje Pantelića.

 • 15.10.2014

  DIY: Meda kapa

  Evo kako od obične dečije kape možete napraviti meda kapu.

 • 03.10.2014

  Da li treba kombinovati zlato i srebro?

  Postoje modna pravila koja nikad nismo čuli ili pročitali ali podsvesno znamo da se to radi ili ne radi. S druge strane savremena ulična moda dozvoljava gotovo sve, te smo vrlo često u dilemi da li se prikloniti tradicionalnoj ili modernoj struji. Jedno takvo pravilo jeste i zabrana kombinovanja različitih metala, pre svih srebra i zlata. Ovo pravilo definitvno više ne važi.

 • 03.10.2014

  VIII Modne zavrzlame za vikend

  VIII Modne zavrzlame se već po tradiciji održavaju u Kragujevcu, i ovoga puta u Šoping centru Kragujevac Plaza, u periodu od 04.10.-05.10.2014. godine od 10 - 22h.

 • 30.09.2014

  Kako da nosim stejtment ogrlice?

  Izbor stejtment ogrlice uz određenu odevnu kombinaciju često može biti najteži deo posla, jer postoji čitav niz faktora koji će određeni komad učiniti prihvatljivim ili neprihvatljivim.

 • 26.09.2014

  Rich bags tašne i torbe

  Predstavljamo vam brend Rich bags koji se bavi izradom pismo tašni, tašni sa motivima i torbi.

 • 24.09.2014

  Nakit Michael Kors stigao je u Hrvatsku

  Nakit Michael Kors u Hrvatskoj se predstavio stalnom, ali i kolekcijom za jesen 2014. Među prvima nakitom su se oduševile Korana Gvozdić, Sandra Bagarić, Mirna Maras i Nives Čanović.