X model prstena trend u svetu

X model prstena trend u svetu

Malo prstenje može biti jako efektno ako se ukombinuje veći broj različitih debljina i oblika sa eventualno nekim većim, čak i stejtment komadom. Uz lepe ruke i nokte uspeh je zagarantovan. Jedan od efektnijih prstenčića jeste onaj X model koji može biti dodatno ukrašen cirkonima. Neki ga naziva Prima, s obzirom da svojim oblikom zaista i podseća na zvezdu. Ovaj simpatičan detalj u potpunosti će promeniti čitavu kompoziciju na vašim rukama, ali neće izgubiti efektnost ni ako se na tom mestu nađe usamljen ili u kombinaciji sa sebi sličnima.
X ring 1.jpg
Ovaj prsten može delovati jako čudno dok ga posmatrate sa strane ali se od čudnog komda metala, koji podseća na slike iz udžbenika fizike, pretvara u tanani detalj koji bez izuzetka uspeva da skrene pažnju vaših sagovornika.

Pomalo je teško svrstati ga u neku kategoriju, s obzirom da se može odrediti i kao stejtment u skladu sa svojom efektnošću, ali i kao minimalistički prema svom dizajnu. Bilo kako bilo jedno nije u sukobu sa drugim tako da mu se mogu dati oba epiteta. S druge strane, kategorisanje i nije od presudnog značaja kada je u pitanju neracionalna potreba žena da kupuju nakit koji im se dopada. A ovaj prsten je svakako primamljiv. Dokaz tome su i trendseterke iz čitavog sveta koje ga rado kombinuju sa drugim prstenjem.
x ring 2.jpg
Najčešće se nosi na poziciji na kojoj se nosi standardno prstenje, ali uzevši u obzir da je izrađen od jako malo materijala zanimljivo je da zauzima prostora kao prosečan koktel prsten. Mogu se naći i midi verzije, a pametan način da se ispuni prostor sa strane jeste i kombinovanje sa slatkim nedovršenim prstenjem. Lepo se dopunjuju sa prstenjem koje je ukrašeno sitnim cirkonima, pogotovo kada su i sami ukrašeni ovim kamenčićima. Dizajneri su se potrudili da se sem prepoznatljive cirkon verzije na tržištu nađe i ona jednostavnija priča od fino uglačanog metala čime je omogućeno da sa podjednakom ljubavlju u njima uživaju svi koji bi da isprate ovaj trend.
X ring 3.jpg
Naravno, treba reći da se ovaj prsten pojavio kao komad finog nakit, odnosno kao dizajnerski komad ukrašen dijamantima, a ne cirkonima te je bio potpuno nedostupan običnoj devojci koja bi da na ovaj način obogati svoj stil. Naravno, vešte ruke zanatlija koji imaju pravi osećaj za ono što treba kopirati su se pobrinuli da nam Kina ponudi i svoju verziju. Možda je vreme da stvar u svoje ruke uzmu i domaće radionice ručno rađenog nakita.

Get Sparkly by Maja&Sanela

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar