Idealan poklon za Novu godinu!

Idealan poklon za Novu godinu!

Novogodišnji praznici su, tradicionalno, pravo vreme za kupovinu poklona. Modni Vrisak Vam predlaže kako da obradujete svoje najdraže!

Čarape dizajnerke Nevene Kragić
Dovedite "Pariz" nogama, ako noge već ne mogu njemu. Cena: 1.900 RSD. Čarape su od 70 DEN-a, boje postojane. Uz samo pakovanje dolazi uputstvo za održavanje i zagarantovan osmeh.
nevena kragić
Ogrlice Silvije Avramov
Unikatne ogrlice Silvije Avramov mogu biti idealan novogodišnji poklon. Silvija u svojoj ponudi ima ogrlice za devojke, ali i one manje za devojčice. Naš predlog za devojke je ogrlica sa trakama i njena cena je 2.200 RSD, a za devojčice ogrlica od dugmića u roze nijansama (cena: 900 RSD).
silvija avramov ogrlica
silvija avramov ogrlica za devojcice

Tvoja šolja
Sovice šolje za parove za zajedničku kafu posle ludog dočeka, ali i za svakodnevne zajedničke trenutke. Šolje mogu biti sa natpisom, a odelce je sa aplikacijom sove. Cena šolje sa odelcetom je 500 RSD, a ako želite i neki natpis 600 RSD.
sova Å¡olja

Ogrlica iz Sonjinog Dućančeta
Ogrlica od oniksa i rozenkvarca je idealan poklon za one koji vole da nose stejtment nakit. Cena: 1.190 RSD
sonjino ducance

Dark. leptir mašne
Leptir mašne su uvek lep poklon. Mi predlažemo crnu kožnu leptir mašnu brenda Dark.
Dark. leptir mašne

Lotusov cvet - personalizovani nakit
Specifičnost ovog nakita jeste izrada personalizovanog nakita. Lotusov cvet može da vam izradi minđuše i ogrlice kakve god zamislite!
lotusov cvet
Fun Fun majice by Srđan Šveljo
Majice sa aplikacijom su uvek aktuelne. Mi predlažemo ove, brenda Fun Fun. Fun Fun kolaži nastaju seckanjem, dugi niz godina skupljanih, raznoraznih modnih i muzičkih magazina.
fun fun
Privezak i minđuše Tree of life by Lula nakit
Nakit je urađen od posrebrene žice i poludragog kamena - crnog turmalina u kvarcu i pored toga što je vredan poklon on donosi ravnotežu i unutrašnju snagu osobi koja ga nosi zahvaljujući poludragom kamenju na njemu. Cena kompleta je 1.200 RSD i može da se napravi po porudžbini sa drugim kamenom, od posrebrene ili patinirane bakarne žice.

Lula nakit

NinArt table za pisanje kredom
Proizvodi NinArt-a su moderan dekor za kuhinju, sobu, radni prostor, a ujedno i originalan poklon. Cena table Bela rustik: 1.300 RSD
ninart

ALEX handmade ogrlica
Ogrlica "kragna" od raznorazne dugmadi za one koji vole upečatljiv nakit. Cena: 1.500 RSD.
ALEX handmade
Ešarpa dizajnerke Jelene Dimitrijević
Ešarpa je poklon sa kojim nema omaške! Mi predlažemo unikatnu ešarpu rađenu batik tehnikom dizajnerke Jelene Dimitrijević. Iskoristite i novogodišnji popust koji je u Jeleninoj radnji već počeo - ešarpa je koštala 1.300 RSD, a sad je 1.000 RSD.
jelena dimitrijević

I na kraju je uvek bitna poruka koju ćete zapakovati uz poklon. Na čemu ćete je naisati? Čestitke by Milica Petrović mogu biti pravo rešenje!!!
čestitke

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar