Accessories

 • 13.12.2014

  Idealan poklon za Novu godinu!

  Novogodišnji praznici su, tradicionalno, pravo vreme za kupovinu poklona. Modni Vrisak Vam predlaže kako da obradujete svoje najdraže!

 • 12.12.2014

  Unikatne eko ogrlice - Happy recycled

  Happy recycled ogrlice prepozatljive su po svom šarenilu i vatrometu boja kao i po unikatnom cvijetiću zamotuljku na kojeg sam osobito ponosna.

 • 12.12.2014

  Od glave do potpetice: Ars

  Izložba čudesnih šešira, fascinatora i cipela “Od glave do potpetice: Ars” biće otvorena 12. decembra 2014. u 20h, u Čika Ljubinoj ulici 7/1/4, Beograd.

 • 08.12.2014

  Hermina nakit - odraz nesputane mašte i sofisticiranosti

  Hermina nakit  je nakit ručne izrade i predstavlja odraz nesputane mašte, kreativnosti i sofisticiranosti. Ovaj nakit je namenjen ženama koje žele da skrenu pažnju na sebe i imaju jedinstvenu stvar u svom aksesoar kutku. U isti mah, upotpuniće svoju garderobu i izgledati ženstveno i moderno!

 • 08.12.2014

  X model prstena trend u svetu

  Malo prstenje može biti jako efektno ako se ukombinuje veći broj različitih debljina i oblika sa eventualno nekim većim, čak i stejtment komadom. Uz lepe ruke i nokte uspeh je zagarantovan. Jedan od efektnijih prstenčića jeste onaj X model koji može biti dodatno ukrašen cirkonima. Neki ga naziva Prima, s obzirom da svojim oblikom zaista i podseća na zvezdu. Ovaj simpatičan detalj u potpunosti će promeniti čitavu kompoziciju na vašim rukama, ali neće izgubiti efektnost ni ako se na tom mestu nađe usamljen ili u kombinaciji sa sebi sličnima.

 • 29.11.2014

  Sonjino dućanče: Nakit inspirisan egzotičnim mestima

  Unikatni nakit je svuda oko nas! Možemo da vidimo razne stilove. Neko voli da prati trendove, a neko pokušava da stvori nešto drugačije, nešto sa ličnim pečatom. Sonja u svoje "dućanče" smešta nakit koji često nastaje u zavisnosti od njenog trenutnog raspoloženja. Maštajući o egzotičnim mestima nastaju unikati jarkih boja i Sonja beži iz zemlje na sunčana ostrva! No ipak u Sonjinom nakitu mogu se naći i motivi etno stila u radu sa koncem. Morate priznat da sve zajeno predstavlja neobičan spoj.

 • 24.11.2014

  Lula nakit od poludragog kamenja

  Uvek me je fasciniralo kamenje i baš ta ljubav prema poludragom kamenju me je podstakla da počnem da pravim nakit. U početku je to bio samo hobi, a na nagovor kume polako sam hobi pretvorila u posao i nastao je brend Lula nakit od poludragog kamenja.

 • 24.11.2014

  Obojimo jesen ešarpama Jelene Dimitrijević

  Pastelne nijanse  karakteristične su za sezonu jesen/zima, ali zašto bismo se utapali u sumornu jesen? Da li je zabranjeno nositi intenzivniji kolorit kada je oko nas sve sivo? Ne, nije! Jelena Dimitrijević svojim radovima želi da nas podstakne da obojimo jesen!

 • 24.11.2014

  Da se osećate lepo i posebno, a da ne mislite o budžetu!

  Zahvaljujući svom omiljenom filmskom liku - Holly Golightly, Jelena Milošević, vlasnica Holly nakita, je shvatila da su modni dodaci ono što daje lični pečat celokupnom izgledu. Među njenim modnim dodacima, nakit je uvek zauzimao posebno mesto. To je za nju bio pristupačni luksuz, način da jednostavnu garderobu učini zanimljivom i drugačijom. Danas, kada pravi nakit, originalnost i pristupačnost su joj imperativ. Želi da se devojke koje nose Holly nakit osećaju lepe i posebne, a da pri tom ne moraju da brinu o budžetu.

 • 22.11.2014

  Irregular Choice jesen/zima 2014-2015

  Metaphysika nas je obradovala informacijom da su u prodaji prvi modeli iz kolekcije jesen zima 2014/2015 brenda Irregular Choice. Pored Sarajeva modele možete pogledati i probati i u radnjama u Beogradu i Podgorici.

 • 20.11.2014

  ALEX handmade: Žena kroz detalj otkriva svoju posebnost

  Aleksandra Munić od svoje pete godine uči da drži četkicu, stojeći pored tate. Završila je na Primenjenoj umetnosti dekoraciju enterijera i aranžiranje izloga. No, njena najveća ljubav je nakit! Nakit je prepoznatljiv pod imenom ALEX handmade.

 • 18.11.2014

  Prsten čija je funkcija ženska bezbednost!

  Poslednjih godina menja se ne samo način na koji nosimo nakit, već i njegova funkcija. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, koja sa lakoćom može postati deo i najmanjeg komada nakita, postajemo apsolutno sigurni da rečenica ’nakit nije samo ukras’ zaista i dobija svoj smisao. Posle ogrlice koja je napravljena pre svega za žensko zadovoljstvo na tržištu se pojavio Siren, prsten čija je funkcija ženska bezbednost.