Tacchino ženske torbe - stvorene za modernu ženu!

Tacchino ženske torbe - stvorene za modernu ženu!

Ova sezona donosi modno pravilo "da ničega nije previše", kao i da je kombinovanje više dezena čak i poželjno. Imperativ svake modne sezone jeste originalnost, pa se tako preporučuje nošenje unikatnih komada u službi modnih dodataka.
 
Jedan od svakako nepogrešivih izbora jeste torba, koja će upotpuniti svaku odevnu kombinaciju. Torba jedinstvenog dezena je nepogrešiv izbor, kako za one koji će je dodati već prilično šarenolikoj kombinaciji, tako i onima koji vole nešto suptiliniji stil odevanja gde će poslužiti kao glavni detalj i razbiti monotoniju neutralnih boja.
tacchino torbe.jpg
Ukoliko niste znali gde možete pronaći jedan ovakav komad  koji će u vaš garderober uneti vedrinu, odgovor mogu ponuditi “Tacchino” torbe. Tašne su napravljene od eko kože, a shodno modelu, obogaćene su različitim dodacima u vidu drikera, nitni, štampe... Tašne su namenjene kreativnim, samosvesnim, pozitivnim ljudima koji su kupci, a ujedno i odlični kritičari.

Neobično popularan print ove sezone, našao je svoje mesto i na ovim modelima tašni, futrolama za mobilni i "iPad". Svaka kolekcija je rađena po vlastitom nahođenju, senzibilitetu,  raspolozenju, sa puno pažnje i ljubavi.

Velike, male, za svaki dan, za večernji izlazak – “Tacchino” ženske torbe stvorene su za modernu ženu koja voli trendi modne dodatke. Svaka torba ručno je izrađena. Jednobojne, šarene, klasične ili upečatljive – raznolika ponuda uveseliće svaku ženu.

Prilikom izrade torbi uložen je trud da svaka torba bude unikatna, posebna, ali i ono najvažnije – nosiva. Želja dizajnera je da njene torbe ženama savršeno upotpune sajling. Prilikom izrade torbi koristi eko glatku i brušenu kožu. Zavisno od modela torbe, ovaj tražen modni dodatak može biti gotov za koji sat, dok pojedini modeli traže više truda.
tacchino torba.jpg
Tacchino kupci su različitih profila. Većinom su to mlade devojke koje prate modu i koje žele imati nešto posebno i originalno. Često su kupci poslovne žene i starije gospođe kako bi upotpunile svoja poslovna odela.

U ponudi se nalaze različiti modeli torbi, od onih velikih koje su idealne za svaki dan, do večernjih pismo torbi koje su dovoljno male da ne sputavaju tokom izlaska, ali i velike kako bi u njih stalo sve što je ženi potrebno tokom večernjeg izlaska. Svoj primerak možete potražiti na slizbenoj facebook stranici Tacchino unikatne torbe.

“Tacchino” plan je da se još više proširi i postane još prepoznatljiviji brend na području Srbije u vidu torbi i raznih drugih modnih dodataka, sto je ono sto svakog od nas odvaja kao individuu i  čini nas prepoznatljivima.

KAKO SE MOGU KUPITI TORBE?
Torbe možete videti i poručiti u INBOX na Facebook stranici Tacchino unikatne torbe.

Galerija

14210931618055_slika22.jpg
14210931636762_slika23.jpg
14210931647859_slika32.jpg
14210932036075_slika1.jpg
14210932078911_slika-2.jpg
14210932091578_slika18.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar