Šminka & Frizura

 • 26.03.2013

  Chanel potencira klasiku

  Chanel i dalje potencira klasiku kolekcijom Avant-Première de Chanel. Glamurozne crvene usne i sjani nokti u pink, ljubičastoj i skarletnoj boji podsećaju na filmske zvezde iz davno prošlih vremena.

 • 21.03.2013

  Gothic look

  Ovaj look napravljen je za forumski zadatak koji je stvarno ispao jedan od najzanimljivijih, ko bi rekao da se Gotičarke kriju u toliko žena.

 • 14.03.2013

  Veštačke trepavice u bočici Dior!

  Predstavljam vam set Diorovih maskara koje ja koristim i sa kojma sam prezadovoljna. Ovo su zapravo "veštačke trepavice u bočici". Morate ih imati!

 • 05.03.2013

  Ljubičasto roze senka

  Predlog za šminku oko očiju ovog puta je kombinacija ljubičaste i roze senke.

 • 26.02.2013

  Loreal Nutri-Gold dnevna krema

  Ovo je krema koju sama nikad ne bih kupila da nije bilo preporuke. Prema onome šta piše i prema sastojcima trebalo bi da odgovara pre svega suvoj koži, ali kada ju je kao idealnu podlogu za šminku čak i za masniju kožu nahvalila jedna od osoba kojima se na forumu ana.rs najviše veruje kada je u pitanju šminka, a ja baš zgodno imala poklon vaučer za Lilly dileme nije bilo.

 • 17.02.2013

  Ruževi Sephora Color Lip Last

  Ovog puta recenziraću dva ruža iz Sephorine linije Color Lip Last, u pitanju su br. 19 Pure Red - Matte i br. 11 Forever Fuchsia - Metallic.

 • 07.02.2013

  Dreamy vs. Glamour

  Ivana Pavić je okupila ekipu i pokušala da prezentuje dva totalno različita izgleda: dreamy fashion look i glamour beauty look. Da li je uspela u tome, prosudite sami!

 • 04.02.2013

  Savršen mat efekat kod masne kože

  Nama sa masnijom kožom svakako treba matiranje i zimi. Zapravo volim ovo godišnje doba i iz razloga što se koža manje masti i nekako ten dođe na svoje. Ove zime pronašla sam svoj savršen par. Riječ je o Garnier Miracle Scin Perfector BB kremi za normalnu do masnu kožu i MaxFactor Creme puff puderu u kamenu - nijansa Transculent. Ove BB kreme su zaista hit u zadnje vrijeme, osiguravaju prekrivanje sutnijih nedostataka i crvenila, a istovremeno i njeguju i liječe kožu.

 • 31.01.2013

  Benefit BADgal maskara

  Koliko sam primetila, za maskare žene imaju neverovatno različite kriterijume iako bi se ovako reklo da sve želimo isto - duge, guste, lepo razdvojene trepavice. Ova maskara je jedna od onih koje ili volite ili ne volite, ali svakako se izdvaja iz gomile maskara i tera vas da zauzmete stav.

 • 24.01.2013

  Predlog šminke za večernji izlazak

  Bliži se vikend pa evo jednog večernjeg look-a sa umerenom količinom šljokica. Glavna boja je zlatna.

 • 30.12.2012

  Srebrno-crne varijante novogodišnje šminke

  Nova godina samo što nije. Pretpostavljamo da već znate šta ćete obući. Evo jedne  srebrno-crne varijante novogodišnje šminke. Možda će vam baš ovakva šminka odgovarati!

 • 25.12.2012

  Samo jedan sloj za crvene usne

  Uz ruževe iz kolekcije Artdeco Dita Von Teese, koje ste već mogli vidjeti u prethodnim tekstovima, uzela sam i lip lacquer, u nijansi 28, i totalno me oduševio. Samo jedan sloj je dovoljan da vam se usne totalno zacrvene (pogledajte moje slike dolje). Nemam niti jedan ovakav proizvod u svojoj kolekciji tako da mi je ovo pravo malo otkriće.