Kožne pantalone - komad koji morate imati u ormaru ove jeseni

Kožne pantalone - komad koji morate imati u ormaru ove jeseni


Dizajneri i stilisti su jednoglasni u tvrdnji da je koža must have ove sezone. Najpopularniji kožni komad ove jeseni su, pored večite kožne jakne, kožne pantalone. Pre svega, crne uske kožne pantalone.

One se zbog svoje (ne)boje lako kombinuju, ali su izuzetno moćnije i luksuznije od drugih crnih pantalona. Poznato je da crna izdužuje, ali u ovom slučaju koža i naglašava ženske obline. Kožne pantalone nas podsećajući i na kostim Catwoman u kome je Halle Berry bila neodoljivo sexy, zavodljiva, samouverena i privlačna.

High street brendovi su izbacili svoje modele kožnih pantalone, koje su često u formi helanki. Za sve protivnike prave kože, u ponudi su slični materijali koji su i cenovno prihvatljivi svima.

Ovaj trend nisu zaobišle ni poznate dame, kao ni domaće i strane modne blogerke koje ovaj komad kombinuju na različite načine. Od sportskih dnevnih kombinacija, preko casual, pa sve do večernjih. Mogu se nositi uz salonke, kratke čizme, baletanke, čak i uz patike. U gornjem delu tela preporučuju se nešto šire i duže majice, tunike, košulje ili džemperi, kao kontrast uskom donjem delu, ali i to zavisi od vaše smelosti, raspoloženja i ličnog stila.  

Crna ide uz gotovo sve boje, a ukoliko želite da postignete elegantan izgled, ne možete pogrešiti ako se odlučite za proverenu crno-belu kombinaciju. Ali poseban „mačkast“ izgled postići ćete crnom od glave do pete.

                                                                                Vaša Ivana Rajović

Slika (gore): Make it blonde by Ivana Ivić

Galerija

13526288847089_1.jpg
13526289102245_2.jpg
13526289503079_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar