Članci od autora: Get Sparkly

 • 15.12.2013

  Top 5 minđuša za novogodišnju noć

  Predstavljamo vam top 5 minđuša koje neodoljivo odgovaraju novogodišnjem slavlju. Glamurozno, svetlucavo, kristalasto i pre svega nosivo i u onim danima, i prilikama koje nam dolaze u novoj 2014.

 • 07.12.2013

  Ogrlice za najluđu noć

  Polako nam se približava kraj godine i ono famozno veče kada sve mi želimo da zablistamo. Činjenica je da je estradu poslednjih meseci uhvatila D&G euforija te se ne možemo oteti utisku da će se to u novogodišnjoj večeri osetiti i u izgledu mladih devojaka. Bogatstvo detalja, mnogo sjaja i glamur sa scene možda nisu najpogodniji za lude vikend izlaske u diskotekama ali svakako jesu za, barem u početku, mirnu, veselu, novogodišnju noć. Posle ponoći, na kraju krajeva, svi zaboravljamo na stajling, šminku i nakit.

 • 22.11.2013

  Urbani hit: Narukvice za šaku

  Ukoliko pratite trendove koji se neverovatnom brzinom smenjuju sigurno ste već primetili da se reč "cuff" vrlo često pominje. Iako je nezahvalana za prevod, pogotovo kad je stavite u kontekst sa nakitom, ipak je vrlo lako prepoznati takve modele i svrstati ih u kategotriju urbanog hita. Pored earcuffa i cuff narukvica u svetu nakita već neko vreme se provlači naziv "hand cuffs".

 • 30.10.2013

  Aktuelni trendovi u nošenju nakita

  Verovatno često i ne razmišljate mnogo o trendovima kada je u pitanju nakit i prepuštate tržištu da odredi sadržaj vaše naredne kupovine. Ono što je masovno u ponudi smatra se apsoultnim hitom koji morate posedovati tako da mesta za promišljanje gotovo i da nema. Ipak, dobro je s vremena na vreme baciti pogled na ikone stila i svetske blogerke. Trend prihvatite kao opšti okvir i jednostavno ga prilagodite sebi.

 • 22.10.2013

  Sajsi MC: Volim da kupujem nakit na putovanjima

  O nakitu smo razgovarali sa Ivanom Rašić, poznatijom kao Sajsi MC. Ona sebe naziva poštenom ženom i siromašnom kučkom. Drugi kažu da je to devojka koja je divlja na bini, i čije su rime uperene u goruće socijalne probleme.

 • 09.10.2013

  Tajna ženske sreće

  GET SPARKLY EDITION
  Prethodnih meseci, zajedno sa Anom Đonić koja izrađuje nakit "Tajna ženske sreće", intenzivno smo radile na nečemu što smo interno nazvale "Get Sparkly edition". Zapravo, radi se o jednoj pravoj mikro kolekciji koja nije vezana za aktuelnu sezonu, već je univerzalno namenjena modernoj, ženstvenoj i romantičnoj devojci.

 • 02.10.2013

  Đurđina Djixx Radić: Pirsing ispoljava ljudsku hrabrost

  "Mora da bude dobro, da bude još bolje, da bude najbolje..." - reči iz "Najbolje pesme" izgleda da su moto SevdahBaby tima. Sa svakim novim spotom dokazuju da sve više napreduju i na našu scenu donose novu, neodoljivu energiju. Lepši deo SevdahBaby senzacije je mlada Đurđina Djixx Radić. Ime jeste neuobičajeno, ali ovu devojka daleko više prepoznaju po snažnoj harizmi i odličnom vokalu. Nije za zanemariti ni njeno glumačko umeće u spotu "Pređimo na stvar" koje je pokupilo sve simpatije na jutjubu. Dakle, predjimo na stvar, upoznajte Djixx.