Broj članaka u arhivi za Oktobar 2014: 5

Accessories

 • 20.10.2014

  Kako nositi stejtment minđuše?

  Kada je odabir stejtment minđuša u pitanju najbitnije je prilagoditi ih obliku lica, jer su minđuše tu upravo kako bi posmatračima skrenule pažnju na taj deo vaše pojave.

 • 16.10.2014

  Dark. leptir mašne na Fashion Selection-u

  Učešće Dark. leptir mašni na Fashion Selection-u nije iznenađenje s obzirom da na našim prostorima vlada velika euforija i trend nošenja mašni. Dark. leptir mašne se jedino razlikuju od drugih po izboru materijala. Pojedini modeli su od kože, a oni modeli izrađeni od tekstila su sa takozvanom nadogradnjom na tekstilu, odnosno ukrašavane su paspulima, nitnama ili bodljama. Mašne Dark. su bile na Fashion Selection-u da upotpune stilizaciju Akademija Panjković hair show-a, zaslugom stiliste Fashion Selection-a Nemanje Pantelića.

 • 15.10.2014

  DIY: Meda kapa

  Evo kako od obične dečije kape možete napraviti meda kapu.

 • 03.10.2014

  VIII Modne zavrzlame za vikend

  VIII Modne zavrzlame se već po tradiciji održavaju u Kragujevcu, i ovoga puta u Šoping centru Kragujevac Plaza, u periodu od 04.10.-05.10.2014. godine od 10 - 22h.

 • 03.10.2014

  Da li treba kombinovati zlato i srebro?

  Postoje modna pravila koja nikad nismo čuli ili pročitali ali podsvesno znamo da se to radi ili ne radi. S druge strane savremena ulična moda dozvoljava gotovo sve, te smo vrlo često u dilemi da li se prikloniti tradicionalnoj ili modernoj struji. Jedno takvo pravilo jeste i zabrana kombinovanja različitih metala, pre svih srebra i zlata. Ovo pravilo definitvno više ne važi.