Broj članaka u arhivi za September 2014: 7

Accessories

 • 30.09.2014

  Kako da nosim stejtment ogrlice?

  Izbor stejtment ogrlice uz određenu odevnu kombinaciju često može biti najteži deo posla, jer postoji čitav niz faktora koji će određeni komad učiniti prihvatljivim ili neprihvatljivim.

 • 26.09.2014

  Rich bags tašne i torbe

  Predstavljamo vam brend Rich bags koji se bavi izradom pismo tašni, tašni sa motivima i torbi.

 • 24.09.2014

  Nakit Michael Kors stigao je u Hrvatsku

  Nakit Michael Kors u Hrvatskoj se predstavio stalnom, ali i kolekcijom za jesen 2014. Među prvima nakitom su se oduševile Korana Gvozdić, Sandra Bagarić, Mirna Maras i Nives Čanović.

 • 23.09.2014

  Mali trikovi kako da čuvate nakit

  Čuvanje nakita i u kutiji i van nje često može biti mučenje jer o kakvom god da se nakitu radi zapetljavanje i gubljenje delova je nekako standardna procedura. Držači nakita nam u tim slučajevima deluju kao parče raja koje bi moglo da nam reši sve probleme ali budžet ili nedostupnost istih su faktori koji nas na kraju ipak dovode do toga da sedimo i raspetljavamo lančiće, tražimo stopere za minđuše ili nemoćno pokušavamo da same zakopčamo narukvicu. U svojoj kući sigurno imate odbačene stvari koje vam mogu rešiti neke od ovih problema, a uz malo kreativnosti same za sebe mogu se transformisati u divnu dekoraciju u vašoj sobi.

 • 13.09.2014

  Letnja Milenika priča II

  Evo i drugog dela editorijala koji je Metaphysika organizovala u Sarajevu za Milenika Shoes iz Slovenije.

 • 13.09.2014

  Svetska scena ih se i dalje nije zasitila

  Često se dešava da turbane povezujemo sa religijom, ali ja smatram da je pored toga jako lep i pikantan modni detalj. Takođe, turbani me dosta asociraju na modu dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka, koju lično obožavam.

 • 07.09.2014

  Da li bi volele ovakve komade nakita na svom vratu?

  Ako se nađete u Minhenu, a ljubitelji ste nakita, naša preporuka je da obavezno obiđete Galeriju Moderne umetnosti. Deset godina nakita je proslavljeno novom "obnovljenom" izložbom, gde su izložena dela više od sto umetnika sa svih strana sveta.