Broj članaka u arhivi za Jun 2014: 5

Accessories

 • 23.06.2014

  Budite jedinstvene!

  Svako ima svoju kreativnu stranu koju samo treba da pronađe i uživa u svemu što bilo kakav kreativni rad pruža. Andrijana Petrov je svoju pronašla u pravljenju unikatnog nakita od žice i perlica - Andrijana Petrov Handmade Jewelry. Inspiracija nalazi u prirodi i svemu što je u njoj. Njen nakit je namenjen devojkama koje žele da se osećaju jedinstveno u svakoj prilci i da to svi primete! A ako ste i same kreativne možete i predlagati kakav nakit želite, Andrijana radi i po porudžbini.

 • 17.06.2014

  Themebags: Magija platnenih torbi

  Oni su duo, likovni umetnik i grafički dizajner, koji su se nakon niza uspešnih saradnji odlučili da krenu sa izradom platnenih torbi sa motivima. Prvo su ih radili za sebe, ali kasnije, posle pozitivnog feedback-a od strane prijatelja, kreće izrada tematskih kolekcija i polako nastaje brend Themebags. Sada već imaju veliki broj kolekcija iza sebe!

 • 13.06.2014

  Nakit za matursko veče

  Kada se pripremate za matursko veče fokus je uvek na odeći i cipelama, brine se o frizuri i šminkanju, a nakit nekako uvek dolazi na kraju. Pogledajte koliko zapravo nakit može biti upečatljiv i dominantan u Vašem outfit-u.

 • 11.06.2014

  Go! Sparkle! Accessories

  Mature, male ili velike, apsolventske večeri, rođendani su trenuci koji se pamte i u kojima želite da izgledate lepo, romatnično ili zavodljivo. Efektni i jakih boja, trake i broševi, brenda Go!Sparkle!Accessories mogu da daju potpuno novi izgled i najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji.

 • 06.06.2014

  Ogrlice za devojčice

  Svaka mama želi da njena princeza izgled kao iz bajke. Danas je stvarno na tržištu veliki izbor stvari kojima ne možete odoleti, a da ih ne kupite svom detetu. U tu situaciju ćete sigurno doći kada vidite ogrlice za devojčice Silvije Avramov!