Broj članaka u arhivi za Decembar 2012: 10

Accessories

 • 29.12.2012

  Handmade Leather by MM

  Moda ne mora da se prati - ona može i da se stvara. Zato je neophodno da je prihvati veći broj ljudi. Kao "bum" pojavila se kreacija unikatnih pojaseva, ogrlica, narukvica, kragnica... od prirodne kože, jer - Leather deserves PRIORITY... koja je potpisana kao Handmade Leather by MM.

 • 28.12.2012

  Šalovi, kape, marame i još po nešto

  Vreme je praznika pa samim tim i poklanjanja! Glory Box vam nudi šarenoliki asortiman aksesoara. Možda nađete nešto za vas ili vama drage osobe.

 • 18.12.2012

  Enciklopedija kristala, 2. deo – Rozekvarc

  Često se zove „Kamen ljubavi“ ili „Kamen srca“. On je kamen bezuslovne ljubavi koji nas otvara prema svim vrstama ljubavi, ljubavi prema samom sebi, porodici, platonskoj ljubavi i romantičnoj ljubavi. Ova vrsta kvarca doprinosi rađanju i pojačavanju ljubavi u gotovi svakoj situaciji. Poznat je po ublažavanju stresa kao i donošenju sreće i umirenju duše. Utiče na sposobnost da volimo sebe, ali i druge.

 • 17.12.2012

  Rajf&ŠLUS: Čarobni svet rajsferšlusa

  Rajf&ŠLUS! čine dvojac, Nina Džananović i Dijana Kršić, obe po obrazovanju ekonomistkinje, koje je spojila želja za kreiranjem nečeg novog, zanimljivog i pre svega nečega što će biti po njihovom ukusu.

 • 15.12.2012

  Dragana Ristić: Od već kupljene odeće pravim unikate

  "Pored mnogobrojnih ogrlica moj rad se preneo i na ukrašavanje već gotovih komada kao što su: torbe, košulje,haljine, mantili, kačketi, naočare, cipele."

 • 10.12.2012

  Novogodišnji DOT bedževi

  Predstavljamo vam novu novogodišnju kolekciju DOT bedževa. Manji bedž (36 mm) je 150 RSD, a veći (55 mm)  180 RSD.

 • 09.12.2012

  Oh!Purses: Kolekcija jesen/zima 2012

  Oh!Purses kolekcija za jesen/zimu 2012 pod nazivom Le petit ruban iliti Malene mašne, ovekovečena  umetničkim okom Igora Jovanovića, je sada dostupna i u prodaji putem interneta.

 • 08.12.2012

  Enciklopedija kristala, 1.deo – Ametist

  Ametist je ljubičasta varijanta kvarca i svrstava se u poludrago kamenje. On može biti prožet raznim nijansama ljubičaste, na primer tamno ljubičastom, svetlo ljubičastom, bojom lavande ili sleza.  Generalno, raspon nijansi ametista ide od najsvetlije pa sve do tamno ljubičaste, ali najidealnija nijansa je srednje ljubičasta sa rozikastim odsjajem.

 • 03.12.2012

  Nakit Glory Box

  Mi smo Nataša Lazarević i Nevena Ivanović, dve mlade dizajnerke u razvoju, željne rada i novih saradnji. Volimo da stvaramo, i inspiraciju nalazimo svuda oko sebe. Ako pažljivo gledate, videćete da se sve može pretvoriti u malo umetničko delo. To je ono što se mi trudimo da postignemo. Kreativnost je prosto naš način života!

 • 03.12.2012

  Dizajner umetničkog nakita Katarina Čudić

  "Odrasla sam posmatrajući oca u njegovoj radionici i doživljavajući nakit kao bilo koji drugi način umetničkog izražavanja. Nakit je tako postao moja svakodnevnica, medijum u kome izražavam svoje misli, snove ili emocije - nikada samo ornament."