Broj članaka u arhivi za Novembar 2012: 11

Accessories

 • 29.11.2012

  Niki wear: Šeširi, kape, kačketi

  Dizajnerka Sežana Nikolić, koja stoji ispred kolekcije Niki wear, je izbacila novu kolekciju šeširića, kačketa i kapi. Kolekcija je izradjena kombinovanjem različitih materijala sa zlatnim prelivima i zlatnim detaljima. Kačketi imaju šik notu.

 • 27.11.2012

  Od kutije za jaja do kutije za nakit

  Evo tutorijala kako kutiju za čuvanje jaja da pretvorite u kutiju za čuvanje nakita! Vrlo je lako!

 • 26.11.2012

  "Mamice, hladno mi je!" kolekcija

  Dok sam bila mala uvek sam mislila kako pletenje – pa to svako zna i nauči dok poraste i bude kao moja mama veliki. Svako “mora” da ima tako lepe i jedinsvene džemperiće - sa dugmetancima na ramenima… sa rukavima koji mogu da se skinu… sa veselim “bućkicama” … sa ovakvim i onakvim pletenicama, sa… pa ista je prilično duga.

 • 22.11.2012

  Otkačene Mishu tajice

  Ideja nastanka Mishu tajica izašla je iz moje osobne potrebe za nečim što bi me izdvajalo od drugih. Kako nitko nije proizvodio baš ono što sam htjela nositi, shvatila sam to kao vlastitu dužnost.

 • 21.11.2012

  Saveti za održavanje i čuvanje nakita

  Nakit čuvajte u posebnim kutijama za to predviđenim. Možete ga odlagati i u kutijice u kojima ste ih dobili ili kupili – one imaju meku unutrašnjost koja Vašem nakitu ne dozvoljava da se izgrebe, polomi ili ošteti na bilo koji način.

 • 17.11.2012

  Izložba: Modne zavrzlame

  Prodajna izložba unikatnog nakita i tašni pod nazivom "Modne zavrzlame" će se održati u Domu omladine (Kragujevac) od 21.12 do 23.12. Rukotvorci iz Kragujevca će vas rado dočekati sa raznolikim aksesoarom čiji ćete vlasnik biti jedino vi ako ga kupite!

 • 16.11.2012

  Minđuše i prsten nakita Đođo su dobili vlasnicu

  Minđuše i prsten nakita Đođo by Maja Kozić je osvojiča Radica koja je 60. poslala svoju mail adresu. Pobednica će biti kontaktirana putem mail-a radi preuzimanja poklona.

 • 09.11.2012

  Nakit za trudnice by Morini Gioielli & Bobi nakit

  Mammakula je kolekcija nakita specijalno osmišljenog za trudnice. U pitanju je italijanski brend Morini Gioielli poznat po svojoj originalnosti i inovativnosti u dizajnu nakita. Harmonija, nežnosti i ljubav prepliću se u ovoj jedinstvenoj kolekciji namenjenoj budućim mamama. Ovaj predivan set sastoji se od ogrlice za mamu, narukvice za novorođenu bebu i neodoljivog poklon pakovanja.

 • 08.11.2012

  Nakit Đođo by Maja Kozić vam poklanja minđuše i prsten

  Nakit Đođo by Maja Kozić u saradnji sa  Modnim Vriskom Vam  komplet minđuše i prsten. Sve što je potrebno da uradite je da ostavite u komentaru ispod ovog člaka ime i svoj mail, kako bi Vas kontaktirali, ukoliko osvojite  nagradu.

 • 06.11.2012

  Ulepšajte svoju knjigu bookmarkerom

  Devojke evo sjajne ideje kako sebi da ulepšate dan ako ste recimo na fakultetu i u sred spremanja ispita. Pretpostavimo da vam je već dojadilo da gledate iznova u iste knjige. Ulepšajte ih nekim bookmarkerom recimo! Često je neka sitnica dovoljna da vam da motivaciju i natera da sa elanom pređete gradivo. Možda naša ideja bude korisna za neke od vas :)

 • 04.11.2012

  Šta su sve muškarci kroz istoriju radili za žene?

  A šta su tek žene radile za cipele?

  I da li su svi teoretičari, koji su dali doprinos modernoj društvenoj nauci, zaista bili muškarci kada su definisali sve od lovca i alfa mužijaka do nagona koji nas i sada tjeraju na ove ili one postupke nepovezane sa zdravim razumom, a pritom zanemarili jednu evolucijsku činjenicu – žene imaju gen za cipele?