Broj članaka u arhivi za Februar 2014: 5

Moj Vrisak

 • 25.02.2014

  Uredite svoj haos

  Kao mlada mama koja savršeno raspoznaje koliko je komplikovan dnevni plan svake zaposlene devojke, žene ili mame, a u želji da organizuje svoje vreme i uredi svakodnevni haos svojih obaveza, ona je napravila planer.

 • 16.02.2014

  Fashion Corner & Unit Design & Dan zaljubljenih

  "Završena je još jedna Fashion Corner & Unit Design" izložba koja je uvek u duhu ljubavi, ali ovoga puta sa konkretnim akcentom na nju. Naime, sam "Dan zaljubljenih" je povod za potenciranje te najtraženije "životne supstance". Svaka izložba je odlično posećena, ali je ovoga puta cirkulacija ljudi bila znatno veća.

 • 10.02.2014

  SAE Institut: Besplatna predavanja iz oblasti kreativnih medija

  U subotu 22. Februara, SAE Institut ponovo organizuje besplatna predavanja iz oblasti kreativnih medija, od 12 do 16 časova popodne. Predavačima SAE Instituta, pridružiće se stručnjaci iz filmske i muzičke  produkcije, kao i profesionalci iz oblasti animacije i veba.

 • 09.02.2014

  Pronađite poklone za Dan zaljubljenih na Fashion Corner-u

  Sa zaletom u, samo datumom definisan, najljubavniji dan - Fashion Corner i Unit Design vas pozivaju da se zaljubite u dizajnerske komade autora. Ovoga puta se duo FC&UD potrudio da svaki dan ima svoju priču i "obojeni program". Zaljubljeni ili ne, imaćete priliku da nekome ili sebi poklonite unikate koje je svako od autora sigurno iz ljubavi stvorio.

 • 03.02.2014

  Otvoren SPORT SHOP u Kragujevcu

  Otvoren je SPORT SHOP u Kragujevcu - vest koja će obradovati ljubitelje vaterpola, kuglanja ili američkog fudbala. Radnja specijalizovana za prodaju opreme za ova tri sporta, kao i navijačke opreme nalazi se u tržnom centru Plaza, u okviru Arena Fun Factory.