Uredite svoj haos

Kao mlada mama koja savršeno raspoznaje koliko je komplikovan dnevni plan svake zaposlene devojke, žene ili mame, a u želji da organizuje svoje vreme i uredi svakodnevni haos svojih obaveza, ona je napravila planer.

Prve pozitivne kritike su stigle iz okruženja, zbog čega odlučuje da napravi Facebook stranicu i da širu javnost upozna sa svojim planerom. Neočekivane pozitivne reakcije dale su joj motivaciju za stvaranje nove edicije Planera i za 2014. godinu.

Pomoću planera Uređeni Haos moći ćete da organizujete vaše dnevne, nedeljne i mesečne aktivnosti, da vreme provedeno na poslu bude efikasno iskorišćeno, da isplanirate odmor sa porodicom ili slobodno vreme. Ovaj planer će vam pomoći da pravilno rasporedite svoj novac, da stvari koje ste pozajmile uvek budu vraćene na vreme i da unapred imate pregled za sezonsku kupovinu. Takođe, možete sačuvati važne brojeve telefona, adrese, web adrese, medicinske i kozmetičke informacije.

Ko su Vam najčešći kupci? Mame, poslovne žene, studentkinje,...
Ne mogu odrediti konkretnu ciljnu grupu, osim da su korisnici isključivo dame. Ima interesovanja kod devojaka uzrasta od 15 pa do dama zrelijih godina, različitih profesionalnih struka i orijentacija. To me vrlo raduje i pokazuje da smo napravili dobar i koristan proizvod.

Da li dobijate i predloge od korisnika planera da izdanje dopunite novim opcijama?
Naravno, komunikacija sa kupcima i povratna informacija su vrlo važni. Ovogodišnje izdanje jeste dopunjeno i izmenjeno u odnosu na prošlu godinu. Pažljivo smo slušali kupce, prihvatili kritike, sugestije i predloge. Radimo to i dalje, pa se nadamo da će se sledeće godine pojaviti jos kompletnije izdanje.

Da li ste razmišljali da napravite wedding planer?
Ne bi smeli da otkrivamo planove za sledeću sezonu, ali ćemo samo reći da ste na tragu :)

U doba tehnike žene i dalje vole da pišu na papiru. Kako to objašnjavate?
Nazovimo to sentimentalnošću. Tehnička dostignuća uprošćavaju protok informacija, ali im nedostaje draž koji tradicionalan način izaziva kod korisnika. Kako se, recimo, osećate kada za novogodišnje praznike dobijete čestitku na mail, a kako kada poštar donese parče papira ukrašenog veselim motivom?

Prava žena zaslužuje da svoje vreme organizuje na pravi način. Ukoliko želite da naručite planer za sebe ili dragu osobu možete to učiniti putem emaila uredjenihaos@gmail.com, facebook profila facebook.com/uredjeni.haos ili na blogu uredjeni-haos.blogspot.com.

PRELISTAJTE PLANER!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar