Broj članaka u arhivi za Oktobar 2013: 9

Moj Vrisak

 • 27.10.2013

  Fashion Corner: Ćoše gde čarolija nikad ne prestaje

  Zahvaljujući kreativnim ljudima Niš je i ovog oktobra postao centar modnih dešavanja. Otvaranje "Fashion corner-a" je prevazišlo očekivanja. Svojom neprestanom pozitivnom energijom, upakovanom u divan ambijent, ekipa Fashion Corner-a  uvek nas iznova dočeka raširenih ruku i sa osmehom na licu, a ovog puta da bi atmosfera bila još bolja pobrinuo se dobro poznati DJ Funky Junkie. Najnovije kolekcije torbi, nakita, muške i ženske garderobe predstavljene su baš ovde.

 • 24.10.2013

  Poruka koju vaša odeća šalje

  Da li Vam se desilo da ne možete da pogodite poruku koju želite da Vaša odjeća nosi? Meni jeste. Dakle, uklopim boje, oblike, materijale i dezene ali to nije ona žena koja želim da izađe iz kuće u svijet.

 • 22.10.2013

  Počinje nedelja mode u Beogradu

  U Francuskom kulturnom centru izložbom modela koji će biti prikazani u okviru 34. Perwoll Fashion Week-a najavljen je program ovog najuticajnijeg modnog projekta u regionu koji će trajati od 25.oktobra do 1. novembra.

 • 18.10.2013

  Oktobarski Fashion Corner

  Svečano otvaranje oktobarske izložbe Fashion corner-a u Unit design-u održaće se 25.10.2013 god. u 18 h na Sinđelićevom trgu 14/4/4 (iza Narodnog pozorišta) u Nišu. FC&UD će trajati u periodu od 25.10. do 2.11. 2013. i biće otvoren za širu publiku od 15 do 22 h.

 • 08.10.2013

  5 filmova poznatih reditelja za ovu nedelju

  Evo pet filmova za opuštanje u toku naporne radne nedelje. U pitanju su naslovi poznatih reditelja.

 • 05.10.2013

  Festival kratkog filma FreeNetWorld

  Internacionalni filmski festival kratkog filma "FreeNetWorld" biće održan u maloj sali bioskopa Kupina u Nišu, od 10. do 12.oktobra. Ulaz za filmske projekcije je 100 dinara. Ovaj festival okuplja autore i producente najboljih filmskih produkcija iz celog sveta. "FreeNetWorld" promoviše sve žanrove kratkog filma, igrani, dokumentarni, animacija, muzički video i eksperimentalni.

 • 05.10.2013

  Kako da osigurate vaš dom

  U vremenu u kom živimo ne samo da je potrebno zaštititi poslovne prostorije od mogih provalnika, već i domove jer je sigurnost ljudi i imovine sve više ugrožena. Prestupnici se sve više opredeljuju za „lak plen“ – kuće i stanove jer znaju da nisu obezbeđene i da nemaju nikakve sisteme žaštite. Ipak zbog brojnih prednosti i dostupnosti u pogledu cene savetujemo vam da nabavite kamere za video nadzor i tako osigurate vaš dom bilo da boravite u njemu ili da ste na odmoru.

 • 01.10.2013

  Od stare korpice ili lampe do potpuno nove

  Evo kako smo sredile jednu staru korpicu, koja je nakon dugo godina korištenja dala svoje! Stranice i dno koji su bili napravljeni od organze su se na više mjesta poderali, a suho cvijeće u poklopcu je bilo strašno prašnjavo i nije se dalo očistiti! Ipak, konstrukcija je bila super i odlučile smo nešto s njom napraviti! Odabrale smo špagu od konoplje! S njom smo već svašta radile i iako je špaga idealan skupljač prašine, sviđa nam se taj njen sirovi izgled i neutralna boja koja se može kombinirati uz svašta! Osim ove korpice, od konopljine špage smo napravile jedno sjenilo za lampu.