Broj članaka u arhivi za Januar 2013: 4

Moj Vrisak

 • 21.01.2013

  Semjuel L. Džekson podržao "J Factory - Film za 60 sekundi"

  Zvanično je završeno prijavljivanje filmova za filmski festival ”J Factory - Film za 60 sekundi” i ostalo je još tačno deset dana u kojima možete glasati za svog favorita!

  Svetska legenda sedme umetnosti, glumac Semjuel L. Džekson, podržao je ovo takmičenje jer pruža podršku svim mladim talentovanim ljudima. Na pitanje koji bi on film odabrao kada bi pravio svoj rimejk filma za 60 sekundi, Semjuel odgovara da bi to bio film - “The red violin”.

 • 18.01.2013

  Paul Auster i njegova dela

  Predstavljamo vam jednog od najboljih i najčitanijih američkih pisaca (ujedno i jednog od najboljih američkih "izvoznih" proizvoda) Paula Austera. Nagrađivani pisac bogate bibliografije, u svojim djelima spaja apsurd, egzistencijalizam, kriminalističku fikciju, potragu za identitetom... Ne boji se progovoriti o prilično osjetljivim, pa čak i vrlo kontroverznim temama poput trenutnog ekonomskog sloma SAD-a, američkog (bespotrebnog ?) angažmana u Afganistanu i Iraku ili incesta.

 • 16.01.2013

  Boja za ovu godinu - SMARAGDNO ZELENA

  Tek smo dočekali Novu godinu po svim kalendarima, a već znamo koja je boja koja će je obeležiti. Pantone, kompanija koja zvanično svake godine objavljuje boju koju ćemo gledati na pistama, ulicama, crvenim tepisima, koju ćemo kupovati, nositi i voleti,  je odlučila da je boja 2013. godine smaragdno zelena. Tako je ona zamenila boju mandarine koja je bila zvanična boja 2012. godine.

 • 10.01.2013

  H&M otvara prvu prodavnicu u Beogradu

  Dugo očekivana vest za ljubitelje mode u Srbiji konačno je jutros ugledala svetlost dana. Do sada smo morali da se snalazimo kupujući po drugim evropskim i svetskim gradovima, ali od jeseni, vodeći švedski modni lanac otvara svoju prvu prodavnicu i u prestonici Srbije, u Delta city-ju. Već nekoliko puta je ista vest objavljivana u domaćim medijima, ali sada je potvrda stigla sa zvaničnog sajta kompanije.