Broj članaka u arhivi za Mart 2012: 5

Moj Vrisak

 • 30.03.2012

  Art In Situ: Unikatni print

  Iza imena Art In Situ stoje Kristina Mićanović i Igor Mudronja, profesori likovne kulture sa specijalizacijom u grafici, naglaskom na sito-tisak.

 • 26.03.2012

  Predstavljamo vam književnicu Ivanu Kuzmanović

  Danas modno štivo, menjamo književnim, za promenu. Brzo ćemo se vratiti na već, dobro, staro, poznato (trendovsko), obećavam! Predstavljamo vam književnicu Ivanu Kuzmanović!

  Rođena u Beogradu, gde je i diplomirala na Pravnom fakultetu, a mladalačke dane provela baveći se muzikom i manekenstvom, putujući svetom za ostvarenjem svojih profesionalnih želja i snova. Najviše od svega tragala je za Ljubavlju i samom sobom.

 • 14.03.2012

  Fashion week pompa

  Pompa oko Fashion Week-a je prošla! Svi važni modni gradovi su se izređali ( Milano, New York, Paris, London) i sada samo prašina da se slegne. Znate sva ona šuškanja, ko je sedeo u prvom redu, a ko nije, kome je pripao drugi, treći red ili neko levo manje bitno mesto...

 • 05.03.2012

  Da li proslavljate 8. mart?

  Drage dame, želimo vam srećan 8. mart i da lepo provedete dan, a od nas za vas malo cveća da uživate u njemu!

 • 04.03.2012

  Cvetni print

  Za sve one ljubitelje cveća, cvetni print se provlači i ovog proleća. Ništa ne brinite! Možete ako želite celi da budete u cvetnom dezenu, što bi rekli, od glave do pete!