Broj članaka u arhivi za Maj 2015: 6

Dizajneri

 • 29.05.2015

  Šta nam je New Yorker pripremio za jesen?

  Da li vas zanima šta nam New Yorker priprema za jesen?

 • 27.05.2015

  Stigle nove Daisy suknjice!

  Drage dame, stigla je nova kolekcija Daisy suknjica.

  Daisy ovog puta pokušava da uz pomoć pastelnih boja vrati nežnost i romantiku u našu svakodnevnicu. Biseri, čipka,visoke potpetice ili starke, zvuči potpuno nespojivo?! Uz neku od naših suknjica moguće je povezati sve navedene pojmove, sve zavisi od vašeg raspoloženja i inspiracije, a da i dalje ostanete ženstvene. Mi smo probale, nema greške!

 • 25.05.2015

  Šta je Lisca pripremila za leto 2015?

  Vreme bezbrižnog uživanja pored mora se vrtoglavo približava. Da biste imali dovoljno izbora šta da obučete na plaži, pobrinula se Lisca i u Ben Akina White Lounge-u predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2015. Raznoliku ponudu kupaćih kostima dopunjuje bogat izbor modnih dodataka za plažu, kao što su haljine, japanke, torbe, peškiri, marame i naravno nezaobilazan komad za ovo leto: kaftan. Liscina ponuda, osim ženskog, uključuje i linije kupaćih kostima za deci i za muškarce.

 • 05.05.2015

  Nova kolekcija brenda Pasqalis - Moonlight

  Dizajnerka Marija Stanković, koja stoji ispred brenda Pasqalis , je predstavila svoju najnoviju kolekciju pod nazivom Moonlight, na upravo završenom Serbia Fashion Week-u. Kolekcija je namenjena osobama koje jednako intezivno žive i danju i noću i koja za kratko vreme uz pomoć jednog ili dva komada odeće brzo mogu transformisati.

 • 04.05.2015

  Inspirisana životom moderne žene - Simply Lilly

  Inspirisana životom moderne žene kolekcija “Simply Lilly", brenda ZISTAKIS, predstavlja sve ono što jednu ženu čini pravom heroinom današnjeg vremena. Prave linije i svedenost simbolizuju njenu smelost, dok svetla i pastelna paleta boja pretstavlja njenu krhkosts.

 • 01.05.2015

  Jednog od najoriginalnijih mladih dizajnera u Srbiji - Stefan Ristić

  Predstavljamo vam novu kolekciju “The Monarch”, dizajnera Stefana Ristića, sa kojom se ovaj mladi umetnik predstavio na upravo održanom Serbia Fashion Week-u.