Broj članaka u arhivi za September 2014: 7

Dizajneri

 • 24.09.2014

  Najnovija kolekcija Verice Rakočević Kuzmančević inspirisana Chanel stilom

  U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri Verica Rakočević Kuzmančević donela je brojne novine i menjala tokove na  srpskoj modnoj sceni. Angažovala je slavnu top manekenku Jasmin Gauri kad samo bili pod sankcijama, postavila standarde da novinari i modni urednici sede u prvom redu, svoje revije predstavljala kroz spektakle u pozorištu, ali i u napuštenoj fabrici uz video-audio performans (Ramonda Serbica), i nedavno kroz projekat "Večnost" koji je prikazan polovinom maja, koji je radila u saradnji sa svojim suprugom, kompozitorom, Veljkom Kuzmančevićem.

 • 14.09.2014

  Editorijal: Afternoon Lullaby

  Set fotografija Afternoon Lullaby, snimljen ekskluzivno za septembarsko izdanje jednog od naših najčitanijih online magazina, Plezir, inspirisan je starim fotografijama, pomalo melanholičnim i nostalgičnim zvukom Lane Del Rey.

 • 12.09.2014

  Konkurs: What inspires your life?

  Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere i fotografe na temu: "What inspires your life?".Izabrani autori dobiće priliku da svoj rad prikažu na manifestaciji Balkan Art Fashion Event koja će biti održana tokom novembra.

 • 10.09.2014

  Ivana Španović gost iznenađenja na reviji Pal Zileri

  Trideset šesta revija eminentne italijanske kuće za vrhunsku mušku modu Doncafe Presents – Pal Zileri i ove sezone je opravdala očekivanja svoje verne i brojne publike kao događaj koji otvara modnu sezonu  u našoj zemlji.

 • 04.09.2014

  Pal Zileri: Kolekcije jesen-zima 2014/2015

  U ponedeljak 8.septembra, u Belexpo centru, sa počtkom u 21h, će se održati 36. revija modne kuće Pal Zileri, gde će biti predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2014.-2015. Revija će biti održana u organizaciji firme Filinvest, koja je generalni zastupnik ove renomirane italijanske robne marke.

 • 04.09.2014

  Solanž Nouls na dodeli MTV nagrada u H&M kreaciji

  Glamurozni Los Anđeles je zablistao u punom sjaju, zahvaljujući zvezdama koje su prošetale crvenim tepihom na dodeli muzičkih nagrada MTV „Video Music Awards". Američka pevačica Solanž Nouls plenila je pažnju prisutnih svojim prepoznatljviim stilom i smelom elegancijom. 

 • 01.09.2014

  Editorijal: Fairytale

  Predstavljamo vam editorijal dizajnerke Jelene Dimitrijević pod nazivom Fairytale.