Accessories

 • 15.07.2015

  Nakit i tašne od papira

  Nakit od papira će vas uvesti u šareni svet unikatno rađenih ogrlica, narukvica, minđuša, rajfova i tašni. Za izradu se koriste različite vrste papira i tanjih kartona, a naglasak je stavljen na reciklažu, pa je većina napravljena od starih časopisa, kartonskih ambalaža različitih proizvoda, a pre svega onih slatkih, ukrasnih kesa.

 • 08.07.2015

  Deset načina kako da budete primećene ovog leta

  Testirajte sebe drage dame, retro princeze i moderne mame, ovog leta i pokažite šta znate. Unesite malo drugačijih  boja, krojeva i tekstila, sjaja i novih detalja u svoj stajling. Ne mora pista biti jedini parametar i jedino IN mesto.

 • 08.07.2015

  Nakit za nežne, romantične, detinjaste, luckaste,...

  Nakit je umetnost u malom koji priča svoju priču. Svaki komad karakterističan za one nežne, romantične, one pomalo detinjaste i luckaste. Ukoliko ste takva, mala ili velika devojčica, nakit neobične lepote, pod nazivom Satenska Perlica, je idealan za Vas.

 • 02.07.2015

  Funkcionalnost praćena savremenim dizajnom - Popins bags

  Da li ste nekada bile u prilici da kažete da vam ne treba nova torba ili tašna? Ja nisam... Svaka nova sezona (leto, zima, proleće, jesen), svadba, poklon za rođendan, proslava Nove godine, matura (5, 10, 15,... godina), putovanje,... uvek je potrebna nova tašnica, jer baš takvu nemam za konkretnu priliku. Razgledajući torbe po net-u naišla sam na Popinsbags torbe idealne za svaki dan...

 • 27.06.2015

  Iskra KG: Stari zanati na nov način

  U Kragujevcu već godinama postoje razna udruženja koja okupljaju kreativce koji se bave starim i umetničkim zanatima. Ciljevi su uvek bili isti, ali je put do njihovog ostvarenja bio težak i završavao se uglavnom raspadom celog udruženja.

 • 24.06.2015

  Fashion yes yes - prsten koji povezuje kažiprst i palac

  Kada bi trebalo izabrati prstenje koje je ultimativni stejtment onda bi definitivno ovaj prsten ušao u najuži izbor od prvih pet. Prsten koji povezuje kažiprst i palac prva je među (ne)jednakima ponela čuvena Rijana pa se ovaj takozvani Crystal Leaf Doubly Linked Knuckle Ring ubrzo našao na listi želja, ali i na rukama mnogih ljubitelja nakita na instagramu. Njegova egzotična ornamentika i specifična forma učinili su da polako ali sigurno postane pravi trend.

 • 19.06.2015

  Izložba ručno rađenog i unikatnog nakita

  U subotu, 20.06.2015, u 18h, u galeriji nakita Đani (Kragujevac), biće otvorena izložba ručno rađenog i unikatnog nakita. 27 autora, iz čitave Srbije, predstaviće se svojim radovima.

 • 14.06.2015

  Happiness

  Kolekcija nakita Happiness by Felicita donosi sreću boja i radost energije kristala.

 • 03.06.2015

  Milenika: Cipele koje ne odgovaraju trendovima već osobama

  Predstavljamo vam novu kolekciju Milenika cipela. Cilj kolekcije je i dalje ženstvenost u mnogo veselih boja i naravno neizostavna crno bela kombinacija. Svaka cipela je posebna kao svaka osoba koja ih nosi. Nema pravila uz šta se nose i kako se usklađuju, jer jednostavno idu uz sve i svima stoje!

 • 02.06.2015

  Silvija Avramov: Jesenja kolekcija Autumn blossom

  Jesenja kolekcija unikatnih ogrlica Silvije Avramov pod nazivom Autumn blossom.

 • 22.05.2015

  Stari nakit nosite na nov način!

  Biti moderan ili pratiti trend ne zahteva nužno kupovinu novog nakita. Nekada to može biti jednostavna dorada, dodavanje detalja ili prosto promena funkcije. Ogrlica koj postaje narukvica, narukvica koja postaje armlet ili dečiji prsten koji postaje deo ozbiljnog stajlinga. Stil se i prepoznaje u trikovima koje koristite da bi od starog napravili novo. Međutim, postoji nekoliko načina da ovog leta bez greške začinite svoj izgled, u pet koraka.

 • 20.05.2015

  Zadrugarice & Fashion Corner: Festival kreativnosti i mode

  Tokom dužeg perioda nastupanja, udruživanja i zadruživanja Fashion Corner je u više navrata pružao Nišlijama i Nišlikama jedinstvene prilike da se uživo upoznaju sa unikatnim proizvodima mladih dizajnera i dizajnerki iz čitave zemlje, ali i sa njihovim autorima i autorkama. Ovog proleća, u periodu od 20. do 24. maja, u partnerstvu sa Kulturno-edukativnim kolektivom Zadrugarice iz Niša, organizuje još jedan festival kreativnosti i mode, na kome će pored niških dizajnerskih i preduzetničkih snaga nastupiti i neka od najprepoznatljivijih imena iz ovog domena na regionalnom nivou.