Accessories

 • 02.06.2015

  Silvija Avramov: Jesenja kolekcija Autumn blossom

  Jesenja kolekcija unikatnih ogrlica Silvije Avramov pod nazivom Autumn blossom.

 • 22.05.2015

  Stari nakit nosite na nov način!

  Biti moderan ili pratiti trend ne zahteva nužno kupovinu novog nakita. Nekada to može biti jednostavna dorada, dodavanje detalja ili prosto promena funkcije. Ogrlica koj postaje narukvica, narukvica koja postaje armlet ili dečiji prsten koji postaje deo ozbiljnog stajlinga. Stil se i prepoznaje u trikovima koje koristite da bi od starog napravili novo. Međutim, postoji nekoliko načina da ovog leta bez greške začinite svoj izgled, u pet koraka.

 • 20.05.2015

  Zadrugarice & Fashion Corner: Festival kreativnosti i mode

  Tokom dužeg perioda nastupanja, udruživanja i zadruživanja Fashion Corner je u više navrata pružao Nišlijama i Nišlikama jedinstvene prilike da se uživo upoznaju sa unikatnim proizvodima mladih dizajnera i dizajnerki iz čitave zemlje, ali i sa njihovim autorima i autorkama. Ovog proleća, u periodu od 20. do 24. maja, u partnerstvu sa Kulturno-edukativnim kolektivom Zadrugarice iz Niša, organizuje još jedan festival kreativnosti i mode, na kome će pored niških dizajnerskih i preduzetničkih snaga nastupiti i neka od najprepoznatljivijih imena iz ovog domena na regionalnom nivou.

 • 13.05.2015

  Torbica u obliku dijamanta

  Povodom Majčinog dana i nadolazeće sezone vjenčanja brend luksuznih torbica Homanz lansirao je limitirano izdanje torbice u obliku dijamanta.

 • 29.04.2015

  10 zanimljivih činjenica o biserima

  Da li ste znali da biseri simbolizuju plodnost, odanost i prijateljstvo? Da je to jedini dragi kamen proizveden od strane živih organizama? U nastavku teksta pripremili smo za vas još neke interesantne činjenice o ovoj izuzetnoj prirodnoj tvorevini.

 • 27.04.2015

  SiZe: Da znate gde vam se šta nalazi u tašni!

  Unikatne tašne SiZe su nastale kao odgovor na spoj funkcionalne i tašne koja neće ostati neprimećena. Kada kupujemo tašnu, cipele, ili bilo šta od garderobe, tada težimo tome da to zadovolji naše potrebe u smislu udobnosti (funkcionalnosti), da izgleda lepo i pri tom da bude kvalitetno.

 • 16.04.2015

  Deichmann otvorio izložbu obuće

  Deichmann, proizvođač obuće broj 1 u Evropi, sinoć je u okviru 26. Fashion Selection-a u holu hotela Jugoslavija otvorio izložbu obuće na kojoj su predstavljeni najatraktivniji modeli za sezonu proleće/leto 2015.

 • 15.04.2015

  Postanite bogatiji za prijatelja više koji Vas čuva - Felicita by N&N

  Felicita by N&N je originalna zamisao dve Nataše koje vole zvezde, energiju nakita koji je u spoju sa univerzumom.

 • 15.04.2015

  Kako da prepoznate prave Swarovski kristale

  Kristalne perle kompanije Swarovski spadaju u red najkvalitetnijih kristalnih elemenata za izradu nakita u svetu. Za njihovu proizvodnju koriste se specifična jedinjenja i tehnologije, koje predstavljaju strogo čuvanu tajnu, dajući tako Swarovski kristalima izgled poput dijamanata. Međutim, na tržištu pored originala mogu se pronaći i njihove imitacije pa se opravdano postavlja pitanje na koji način se mogu prepoznati prave Swarovski kristalne perle?

 • 05.04.2015

  Prvi rođendan Bowtie wooden style mašni

  Mladi srpski dizajner Nemanja Stojanović proslavio je pre par dana prvi rođendan svog brenda Bowtie wooden style - Drvene leptir mašne.

 • 04.04.2015

  Deichmann predstavio novu kolekciju

  Kompanija Deichmann predstavila je 02. aprila na nesvakidašnoj reviji „New Wave“ novu kolekciju obuće za proleće/leto 2015. godine. U prezentaciji aktuelnih modela gosti su uz šampanjac i grožđe uživali na brodu „Zlatno srce“ koji je plovio od Savskog pristaništa do Ade Ciganlije.

 • 26.03.2015

  Izrada nakita

  Izrada nakita je unosan i opuštajući hobi, a kreativnost čini njen suštinski deo. Ljudi koji kažu “ja nisam kreativan” pokušavaju da uvere sebe u nešto što nije istina, jer kreativnost dolazi polako. To je proces. Kako biste podstakli kreativnost potrebno je da napravite kreativne navike. Međutim, to često nije tako lako uraditi, jer smo obično rastrzani između “pravog” posla, porodice i drugih obaveza. Sa druge strane, to ne znači da ne možemo da izdvojimo nekoliko minuta dnevno da ih posvetimo našim kreativnim ciljevima.