Accessories

 • 17.08.2015

  Unikatna kožna tašna Darmara

  Tašna pripada kolekciji "Connecting", brenda Darmara.

 • 07.08.2015

  Igrajte se i kreirajte

  Koncept DIY ili do it yourself je potpuni hit u svetu, a sve više i kod nas. Devojke više ne žele da liče jedna na drugu, pa se vraćaju orginalnim detaljima koje kreiraju same. 

 • 01.08.2015

  Život je previše kratak da bi nosili dosadan nakit

  Tufna unikatni nakit namenjen je ljubiteljima nakita svih generacija, koji žele upečatljiv nakit koji izlazi iz šablona dominantno nametnutih trendova. Vođeni motoom „Život je previše kratak da bi nosili dosadan nakit“, oni se trude da ponudu nakita obogate nesvakidašnjim i zanimljivim temama, dezenima i porukama.

 • 27.07.2015

  Nova kolekcija La puff nakita

  Nova kolekcija brenda „La puff“ za leto 2015. godine „Romantic collection“ inspirisana je romantičnim i cvetnim detaljima. Namenjen je svim damama koje sebe doživljavaju kao princeze. Uz La puff nakit osećaćete se kao u bajci.

 • 15.07.2015

  Nakit i tašne od papira

  Nakit od papira će vas uvesti u šareni svet unikatno rađenih ogrlica, narukvica, minđuša, rajfova i tašni. Za izradu se koriste različite vrste papira i tanjih kartona, a naglasak je stavljen na reciklažu, pa je većina napravljena od starih časopisa, kartonskih ambalaža različitih proizvoda, a pre svega onih slatkih, ukrasnih kesa.

 • 08.07.2015

  Deset načina kako da budete primećene ovog leta

  Testirajte sebe drage dame, retro princeze i moderne mame, ovog leta i pokažite šta znate. Unesite malo drugačijih  boja, krojeva i tekstila, sjaja i novih detalja u svoj stajling. Ne mora pista biti jedini parametar i jedino IN mesto.

 • 08.07.2015

  Nakit za nežne, romantične, detinjaste, luckaste,...

  Nakit je umetnost u malom koji priča svoju priču. Svaki komad karakterističan za one nežne, romantične, one pomalo detinjaste i luckaste. Ukoliko ste takva, mala ili velika devojčica, nakit neobične lepote, pod nazivom Satenska Perlica, je idealan za Vas.

 • 02.07.2015

  Funkcionalnost praćena savremenim dizajnom - Popins bags

  Da li ste nekada bile u prilici da kažete da vam ne treba nova torba ili tašna? Ja nisam... Svaka nova sezona (leto, zima, proleće, jesen), svadba, poklon za rođendan, proslava Nove godine, matura (5, 10, 15,... godina), putovanje,... uvek je potrebna nova tašnica, jer baš takvu nemam za konkretnu priliku. Razgledajući torbe po net-u naišla sam na Popinsbags torbe idealne za svaki dan...

 • 27.06.2015

  Iskra KG: Stari zanati na nov način

  U Kragujevcu već godinama postoje razna udruženja koja okupljaju kreativce koji se bave starim i umetničkim zanatima. Ciljevi su uvek bili isti, ali je put do njihovog ostvarenja bio težak i završavao se uglavnom raspadom celog udruženja.

 • 24.06.2015

  Fashion yes yes - prsten koji povezuje kažiprst i palac

  Kada bi trebalo izabrati prstenje koje je ultimativni stejtment onda bi definitivno ovaj prsten ušao u najuži izbor od prvih pet. Prsten koji povezuje kažiprst i palac prva je među (ne)jednakima ponela čuvena Rijana pa se ovaj takozvani Crystal Leaf Doubly Linked Knuckle Ring ubrzo našao na listi želja, ali i na rukama mnogih ljubitelja nakita na instagramu. Njegova egzotična ornamentika i specifična forma učinili su da polako ali sigurno postane pravi trend.

 • 19.06.2015

  Izložba ručno rađenog i unikatnog nakita

  U subotu, 20.06.2015, u 18h, u galeriji nakita Đani (Kragujevac), biće otvorena izložba ručno rađenog i unikatnog nakita. 27 autora, iz čitave Srbije, predstaviće se svojim radovima.

 • 14.06.2015

  Happiness

  Kolekcija nakita Happiness by Felicita donosi sreću boja i radost energije kristala.