Wedding fashion

 • 26.04.2014

  Tamara i Marko: Predstava može da počne

  Zaljubljen par koji je upravo rekao da, fotograf i malo pozorište su dovoljani da nastanu slike za sva vremena.

 • 10.04.2014

  Lele i karmini: Organizacija venčanja na originalan način

  Da li su Vam tradicionalna venčanja dosadila? Da li svaki put kada odete na neku svadbu imate "deža vi" osećaj? Da li ste Vi jedni od onih koji treba da isplaniraju baš jedno takvo venčanje ili ipak želite nešto malo ili puno drugačije? Ako je odgovor potvrdan na drugi deo pitanja, onda imamo rešenje za Vas: Lale i karmini!

 • 13.03.2014

  Na reveru broš

  Postoji mnogo ideja šta svojim gostima na svadbi da zakačite na rever. Tradicionalno je to ruzmarin, koji predstavlja simbol vernosti. U zadnje vreme možemo da vidimo i beževe i broševe, ali, ipak, mladenci se najčešće odlučuju da zakače cvetiće od pravog ili veštačkog cveća. Mi smo nedavno naleteli na broševe Džidžabidžarnice Besna Glista i odmah nam je pala ideja na pamet da oni mogu biti idealan ukras za rever, a ujedno i i uspomena gostima sa vašeg venčanja.

 • 03.03.2014

  Arvin: Fotografije za ceo život!

  Prilikom planiranja venčanja morate misliti o hiljadu i jednoj stvari i to sve treba da ispadne kako treba i na vreme. Jedan od bitnih delova u toj slagalici je fotografisanje, a fotografije su jedine koje ostaju posle svadbe! Zato je i velika odgovornost fotografa da one ispadnu najbolje moguće. Izabrati pravog fotografa je važan zadatak mladenaca. Danas svako može da fotografiše, ali pitanje je da li će vam se fotografije, kad sve prođe sviđati! Da li će biti uhvaćeni pravi momenti!

 • 27.02.2014

  Modni Vrisak na sajmu venčanja

  Ekipa Modnog Vriska je posetila ovogodišnji sajam venčanja u beogradskom Hyatt-u. Prošetali smo pored štandova, snimili šta je sve u ponudi i šta buduće mlade probaju i pitaju! Ponuda je svakako bila raznovrsna. Pored štandova sa venčanicama kojih je bilo u najvećem broju, reklamirale su se i firme koje nude prostore za venčanja, dekoraciju, pozivnice, muška odela, burme... baš sve za vaše venčanje na jednom mestu.

 • 08.02.2014

  Beogradski sajam venčanja od 14. do 16. februara

  Redakcija magazina Venčanje tradicionalno organizuje 13. Wedding weekend od 14. do 16. februara u hotelu Hajat ( Milentija Popovića 5, Beograd). Cena karte je 350 dinara, uz koju posetioci dobijaju na poklon specijalno izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge, koje su mogli da vide kod izlagača.

 • 11.12.2013

  Da li verujete u bajke?

  Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad naziva „Do You believe in fairies?“ za jesen/zimu 2013. i ovaj put ostavlja bez daha. Neodoljivo romantične i nježne vjenčanice s mnoštvom cvijeća koje se isprepliće u igri  boja i detalja djeluju kao da su ih stvorile šumske vile iz neke najljepše priče. 

 • 24.11.2013

  Wedding outfit u srebrnim tonovima

  Pre dva meseca bila sam na svadbi moje drage prijateljice i evo kako sam se našminkala uz srebrnu haljinu i aksesoar koji sam nosila.

 • 21.11.2013

  Pripremite se za Belgrade Wedding Show

  Belgrade Wedding Show 4, ekskluzivan sajam venčanja održaće se 30. novembra i 1. decembra, u hotelu Metropol Palace sa besplatnim ulazom od 10 do 20h u organizaciji magazina “Reci da”.

 • 19.11.2013

  Obećanje iz detinjstva

  "Helena, hočeš li mi ti šiti haljinu kad se budem stvarno udavala?"... i ja sam obećela da hoću. Dvadeset godina kasnije sedim, u ruci olovka, komadi materijala, perle, četkica i boje... Došlo je vreme da se obećanje ispuni.

 • 29.10.2013

  Mihano Momosa: Kolekcija jesen/zima 13-14

  Na 34. beogradskom fashion week-u mladi kreator iz Novog Sada Mihano momosa je predstavio svoju novu kolekciju venčanica i svečanih haljina. Modeli koje Mihano kreira su romantični i ženstveni, pa ni ova kolekcija nije istupila iz tog okvira. Ako želite da izgledate kao princeza na svom venčanju nećete pogrešiti ako se odlučite za neku od ovih venčanica/haljina!

 • 29.09.2013

  Milena i Petar: Sreća u vazduhu

  Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više neđete želeti ... Ni snovi jer onda više nećete sanjati... Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete srećni!!!