Wedding fashion

 • 02.07.2014

  Mina i Nemanja: It must be love

  Pogledajte kako izgleda jedno opušteno venčanje. Mladenci su izbegli klasiku, a izgledli su čarobno.

 • 11.06.2014

  Venčanica iz kolekcije Principessa by JP

  Za ljubiteljke jednostavnih, a prefinjenih venčanica predstavljamo Vam model iz najnovije kolekcije haljina Principessa by JP. Čipka u gornjem delu je dovoljno upečatljiva pa će Vam ukras u kosi i neka jednostavna narukvica biti jedini potreban aksesoar. Visoke potpetice su obavezne kako bi dodatno izdužile Vašu figuru!

 • 10.06.2014

  Sandra Haddad: Venčanice za proleće/leto 2014

  Novom očaravajućom kampanjom pod nazivom „Do you believe in fairies?“ Sandra Haddad predstavlja svoju novu čarobnu kolekciju venčanica za proleće/leto 2014.

 • 29.05.2014

  Wedding outfit

  Kada je u pitanju odeća za svadbu uvek možete sami da osmislite kroj haljine. Time postižete da budete drugačiji ili da dobijete skupu haljinu koju ste negde videli za manje novca. Ovo zahteva vreme, pa ako ste neorganizovani ipak morate da pronađete rešenje u lokalnim radnjama.

 • 26.04.2014

  Tamara i Marko: Predstava može da počne

  Zaljubljen par koji je upravo rekao da, fotograf i malo pozorište su dovoljani da nastanu slike za sva vremena.

 • 10.04.2014

  Lele i karmini: Organizacija venčanja na originalan način

  Da li su Vam tradicionalna venčanja dosadila? Da li svaki put kada odete na neku svadbu imate "deža vi" osećaj? Da li ste Vi jedni od onih koji treba da isplaniraju baš jedno takvo venčanje ili ipak želite nešto malo ili puno drugačije? Ako je odgovor potvrdan na drugi deo pitanja, onda imamo rešenje za Vas: Lale i karmini!

 • 13.03.2014

  Na reveru broš

  Postoji mnogo ideja šta svojim gostima na svadbi da zakačite na rever. Tradicionalno je to ruzmarin, koji predstavlja simbol vernosti. U zadnje vreme možemo da vidimo i beževe i broševe, ali, ipak, mladenci se najčešće odlučuju da zakače cvetiće od pravog ili veštačkog cveća. Mi smo nedavno naleteli na broševe Džidžabidžarnice Besna Glista i odmah nam je pala ideja na pamet da oni mogu biti idealan ukras za rever, a ujedno i i uspomena gostima sa vašeg venčanja.

 • 03.03.2014

  Arvin: Fotografije za ceo život!

  Prilikom planiranja venčanja morate misliti o hiljadu i jednoj stvari i to sve treba da ispadne kako treba i na vreme. Jedan od bitnih delova u toj slagalici je fotografisanje, a fotografije su jedine koje ostaju posle svadbe! Zato je i velika odgovornost fotografa da one ispadnu najbolje moguće. Izabrati pravog fotografa je važan zadatak mladenaca. Danas svako može da fotografiše, ali pitanje je da li će vam se fotografije, kad sve prođe sviđati! Da li će biti uhvaćeni pravi momenti!

 • 27.02.2014

  Modni Vrisak na sajmu venčanja

  Ekipa Modnog Vriska je posetila ovogodišnji sajam venčanja u beogradskom Hyatt-u. Prošetali smo pored štandova, snimili šta je sve u ponudi i šta buduće mlade probaju i pitaju! Ponuda je svakako bila raznovrsna. Pored štandova sa venčanicama kojih je bilo u najvećem broju, reklamirale su se i firme koje nude prostore za venčanja, dekoraciju, pozivnice, muška odela, burme... baš sve za vaše venčanje na jednom mestu.

 • 08.02.2014

  Beogradski sajam venčanja od 14. do 16. februara

  Redakcija magazina Venčanje tradicionalno organizuje 13. Wedding weekend od 14. do 16. februara u hotelu Hajat ( Milentija Popovića 5, Beograd). Cena karte je 350 dinara, uz koju posetioci dobijaju na poklon specijalno izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge, koje su mogli da vide kod izlagača.

 • 11.12.2013

  Da li verujete u bajke?

  Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad naziva „Do You believe in fairies?“ za jesen/zimu 2013. i ovaj put ostavlja bez daha. Neodoljivo romantične i nježne vjenčanice s mnoštvom cvijeća koje se isprepliće u igri  boja i detalja djeluju kao da su ih stvorile šumske vile iz neke najljepše priče. 

 • 24.11.2013

  Wedding outfit u srebrnim tonovima

  Pre dva meseca bila sam na svadbi moje drage prijateljice i evo kako sam se našminkala uz srebrnu haljinu i aksesoar koji sam nosila.