Uređenje doma

 • 23.06.2014

  Napravite sami betonske saksije

  Betonske saksije za cvijeće smo uvijek htjele probati napraviti! Volimo tu sivu boju i grubi izgled betona, a i pravo je vrijeme za sređivanje vrta i sadnju cvijeća.

 • 01.06.2014

  Romantična dnevna soba

  Ako ste ljubitelji romantike i stila evo načina kako možete da sredite svoj dnevni boravak. Soba je prilično osvetljena i bez mnogo nameštaja tako da deluje i prostrano. Par detalja u vidu lampi, korpica i neizbežnog cveća upotpunjuju prostor i daju šarm celom enterijeru.

 • 09.04.2014

  Počinje sajam nameštaja u Kragujevcu

  Od 10. do 17. aprila na „Šumadija sajmu“ će biti održan godišnji prodajni salon nameštaja. Ove sezone svoju robu izlaže 15 firmi proizvođača i distributera nameštaja, a najavljene su sajamske cene i popusti.

 • 16.02.2014

  Poziv na učešće na takmičenju A’ Design Award & Competition

  A’ Design Award & Competition je vodeće međunarodno godišnje takmičenje za dizajn. A’ Design Award & Competition Priznanja se organizuju za široki spektar  kreativnih oblasti (delatnosti) kako bi se izdvojili zaista najbolji dizajneri iz svih zemalja, kao i svih disciplina. Radove procenjuju kolege iz oblasti dizajna, a žiri, koji se sastoji od uglednih akademika, istaknutih predstavnika medija, kao i potrvdjenih profesionalaca, ocenjuje anonimno.

 • 13.02.2014

  DIY: Srce na poklon

  Ako još ništa niste kupili za dan zaljubljenih i nemate predstavu šta biste, Tina Bilušica (Nakitić) je pripremila tutorijal kako da napravite srce od konca na dasci. Ovo je poklon koji je jako dekorativan, a kasnije možete da uradite i za svoj stan nešto slično.

 • 01.02.2014

  Da li su montažne kuće najpovoljnije rešenje?

  Ako govorimo o uštedama u svakodnevnom životu, nametnuće nam se ideja o izgradnji upravo montažne kuće kao najpraktičnijeg rešenja. Današnje vreme čini nam dostupnim različite inovativne materijale koji u građevinarskom smislu donose nove modele izgradnje. Takvi načini sa sobom nose čitav niz prednosti. Kao prvo, pričaćemo o termoizolaciji montažne kuće.

 • 24.12.2013

  Dekoracija za Novu godinu

  Da bi i Vaš stan izgledao predivno tokom predstojećih praznika, savetujemo da sami napravite predmete koji će dočarati kući prazničnu atmosferu. Pre svega, uz malo truda i još manje para moći ćete da pretvorite svoj dom u raj za Deda Mraza.

 • 08.12.2013

  Feng shui pravila za uređenje kuhinje

  Tradicija feng šuija je vrlo duga. Na Istoku se primenjuje već četiri hiljade godina. Reč je o drevnoj kineskoj veštini kojom se vrši praćenje i usklađivanje toka energije u prostoru. Skoro svi aspekti života su obuhvaćeni u feng šuiju Ako feng shui principe primenite na sopstvenu životnu situaciju, mnogo lakše ćete rešiti probleme koji se ispreče ispred Vas.

 • 09.11.2013

  AndrejArt: Od starog do potpuno novog nameštaja

  Da li ste razmišljali da komad starog nameštaja pretvorite u nov, ili da nekom komadu nameštaja promenite funkciju određenim prepravkama. Često za to i ne treba puno novca, ali je potrebna ideja, mašta i spretnost. Naišli smo na AndrejArt atelje gde baš takav nameštaj nastaje.

 • 13.08.2013

  Točak kao ram za slike

  Evo kako možete iskoristiti stari točak bicikle kao dekoraciju. Uz par koraka može se naći na vašem zidu kao ram na koji možete kačiti slike, razglednice, poruke.

 • 10.08.2013

  Prepustite svoj stan profesionalcima - Unit design

  Projektovanje i dizajn enterijera glavna su delatnost “Unit design-a”. Diplomirani inženjeri arhitekture, Nataša Burgić Ristić i Svetlana Miljković Blagojević osnovale su studio 2011. god. sa sedištem i Showroom-om u Nišu.

 • 28.07.2013

  Pločice - sam svoj majstor

  Ako ste odlučili da budete sami svoj majstor pri lepljenju pločica, evo saveta kako da to najbolje uradite!