Dizajneri

 • 24.05.2014

  Moda u službi humanosti

  Program modne manifestacije BAFE biće izmenjen zbog trenutne situacije u zemlji. Modni dizajner Georgione Essi doniraće celokupan prihod od prodaje svoje nove kolekcije za pomoć ugroženom stanovništvu, dok će posetioci manifestacije biti u prilici da pomognu kupovinom specijalnih ceger-torbi, bedževa i drugim donacijama.

 • 15.05.2014

  Biljana Tipsarević predstavila kolekciju "La Storia di una donna"

  Uprkos vanrednim vremenskim nepogodama, mnogobrojni Beograđani i Novosađani  su sinoć pokazali da ih ništa ne može sprečiti da pozdrave vrhunska ostvarenja modne dizajnerek Biljane Tipsarević. Ekskluzivna modna kolekcija "La Storia di una dona" za krstarenje sezone 2014. doživela je ovacije i izazvala oduševljenje verne publike u Hotelu Jugoslavija.

 • 15.05.2014

  Prva kolekcija kupaćih kostima Dejvida Bekama za H&M

  Ekskluzivna žurka pored bazena na vrhu zgrade sinoć je upriličena povodom predstavljanja prve kolekcije kupaćih kostima Dejvida Bekama za H&M. Gosti, među kojima su bili Eli Golding, članovi benda One Direction - Lijam Pejn i Nial Horan, kao i glumac Aaron Paul, uživali su u sjajnoj atmosferi žurke u Istočnom Londonu.

 • 15.05.2014

  Cadieux: Luksuzna odeća po pristojnim cenama

  Brand Cadieux by Klara Cadieux ovog je vikenda u sklopu regionalnog modnog sajma Zona45, po prvi puta predstavio svoj rad hrvatskoj publici. U sva tri dana druženja na sajmu sa brojnom publikom i posetiocima koji su stigli na štand, prezentovana je kolekcija čiji je glavni moto "affordable luxury"!

 • 11.05.2014

  Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević predstavili "Večnost"

  U muzičko-scenskom performansu "Večnost" u Big Hall dvorani Stadion Šoping Centra, dizajnerka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, sinoć su pred ogromnim brojem pripadnika javnog i medijskog života Srbije predstavili novu Veričinu modnu kolekciju uz simfonijski orkestar sa 35 članova na čelu sa Veljkom.

 • 09.05.2014

  Počinje IV Belgrade Alternative Fashion Event

  Regionalna modna manifestacija Belgrade Alternative Fashion Event održava se od 29. do 31. maja u Mikser Houseu. Mladi dizajneri iz čitavog regiona koji kreiranju odevnih predmeta pristupaju na drugačiji način imaće priliku da predstave svoj rad tokom prvog i drugog dana manifestacije. Treći dan rezervisan je za radionicu dekupaža i Live dolls, izložbu modnih vinjeta.

 • 06.05.2014

  Principessa by JP new colection

  Predstavljamo Vam novu kolekciju Principessa by JP. Kada su Jovanini modeli u pitanju već smo navikli na romantiku i prefinjenost. I ova kolekcija prati njen prepoznatljiv stil. Kvalitetna čipka je u prvom planu, pa možete birati modele koji su celi od nje ili u kombinaciji sa nekim drugim materijalom. Krenula je sezona svadbi i matura, tako da je ova kolekcija došla u pravom trenutku za neke od Vas.

 • 04.05.2014

  Kate Moss ponovo dizajnira za Top Shop

  Ovih dana je čuvena britanska manekenka Kate Moss obnovila suradnji sa brendom Top Shop. Naime, od 30.04.2014.  su prvi komadi iz kolekcije s njenim potpisom ugledali svjetlo dana u radnjama Top Shop-a, u njihovoj online trgovini i preko online trgovine Net-A-Porter.

 • 01.05.2014

  Kristina Bekvalac u dizajnerskim vodama

  Kristina Bekvalac prvi put se predstavila kao modni dizajner kolekcijom Good or Bad na drugoj večeri 24. Fashion Selectiona. U prepunoj sali, Kristina Bekvalac je prikazala kolekciju stilski odvojenu u dva dela.

 • 27.04.2014

  Nova kolekcija "Fashion Dekada" by Suzana Perić

  Ovogodišni Fashion Selection je bio otvoren revijom Suzane Perić u Belexpo centru. Pred mnogobrojnim ličnostima iz javnog života, Suzana Perić prikazala je kolekciju za proleće/leto 2014 pod nazivom Fashion Dekada.

 • 24.04.2014

  Završen 24. Fashion Selection

  Na 24. Fashion Selectionu predstavile su se Suzana Perić, Dragana Grnčarski sa svojim brendom Esoteric, Kristina Bekvalac koja je prvi put publici predstavila svoju dizajnersku kolekciju, zatim kreatorke Marija Ivanković Jurišić, Jelena Jakovljević i Sanda Ristovski, kao i mladi talenti, diplomci i studenti modnog dizajna.

 • 21.04.2014

  Revija Vivienne Westwood u Crnoj Gori

  Revija britanske modne dizajnerke Vivienne Westwood pod nazivom “Sve je povezano” („Everything is connected“) održaće se 31. maja u Budvi ispred zidina Starog grada Budve. Legendarna britanska dizajnerka predstaviće u Budvi kolekciju proljeće/ljeto 2014, u okviru "Climate Revolution" inicijative kojom želi da ukaže javnosti na klimatske promene.