Dizajneri

 • 11.06.2014

  Fun Fun kolekcija by Srdjan Šveljo

  Srdjan Šveljo veoma poznat i cenjen u svetu mode jer radi kao urednik lifestyle portala Urbanlook, kao DJ  Fanatik, kao modni urednik i stilista. Veliki je ljubitelj i kolekcionar majica, ali i kao neko ko je veliki fan Pop Arta i svega što je vezano baš za tu vrstu umetnosti. Fun Fun kolaži nastaju seckanjem, dugi niz godina skupljanih, raznoraznih modnih i muzičkih magazine. Deo tih isečenih sličica lepi se, nadopunjuje na neke već postojeće slike i fotografije iz prošlosti (kupljene na Najlon pijaci), a deo se spaja u neku novu celinu na belom platnu.

 • 05.06.2014

  Jelena Dimitrijević: Prezadovoljna sam nastupom na BAFE-u

  Publika i učesnici na ovogodišnjem BAFE-u su mogli jedne od večeri da vide reviju talentovane mlade dizajnerke Jelene Dimitrijević. Ona se predstavila kolekcijom A New Glow i ovo je bilo njeno prvo učešće na ovom modnom dešavanju. Jelena nas je navikla na jako nosive modele, koji većini nas prilično dobro mogu pristajati. Šta možemo očekivat od nje na dalje, kao i kakvi su ustisci sa BAFE-a, pričali smo sa Jelenom.

 • 03.06.2014

  Editorijal za časopis Gloria Glam

  Predstavljamo vam editorijal koji je naša saradnica Ivana Pavić stilizovala za časopis Gloria GLAM.

 • 02.06.2014

  Stevan Božanović: Frida Kalo kao inspiracija

  Na nedavno završenom Belgrade Alternative Fashion Evant-u jedan od učesnika bio je i mladi dizajner Stevan Božanović. On je veoma uspešno predstavio svoju novu kolekciju i hrabro gazi napred gradeći svoju dizajnersku karijeru u vremenima koja baš i nisu naklonjena mladim ljudima koji se tek dokazuju u modnom svetu.

 • 31.05.2014

  Georgione Essi otvorio IV Belgrade Alternative Fashion Event

  Belgrade Alternative Fashion Event je regionalna modna manifestacija čiji je cilj upoznavanje javnosti sa novom generacijom modnih dizajnera. Četvrti BAFE otvorio je Georgione Essi. Kolekcijom Identification u kojoj dominiraju minimalističke forme i tamni tonovi, mladi dizajner poigrao se idejom zamene polova i rodova na nesvakidašnji način. 

 • 24.05.2014

  Nevena Kragić: Humanitarna licitacija

  Dizajnerka Nevena Kragić je pokrenula humanitarnu licitaciju na svojoj Facebook stranici. Imate priliku da kupite košulju ove talentovane mlade dizajnerke i pri tom budete jako humani u veoma teškom trenutku koji je zadesio Srbiju!

 • 24.05.2014

  Moda u službi humanosti

  Program modne manifestacije BAFE biće izmenjen zbog trenutne situacije u zemlji. Modni dizajner Georgione Essi doniraće celokupan prihod od prodaje svoje nove kolekcije za pomoć ugroženom stanovništvu, dok će posetioci manifestacije biti u prilici da pomognu kupovinom specijalnih ceger-torbi, bedževa i drugim donacijama.

 • 15.05.2014

  Biljana Tipsarević predstavila kolekciju "La Storia di una donna"

  Uprkos vanrednim vremenskim nepogodama, mnogobrojni Beograđani i Novosađani  su sinoć pokazali da ih ništa ne može sprečiti da pozdrave vrhunska ostvarenja modne dizajnerek Biljane Tipsarević. Ekskluzivna modna kolekcija "La Storia di una dona" za krstarenje sezone 2014. doživela je ovacije i izazvala oduševljenje verne publike u Hotelu Jugoslavija.

 • 15.05.2014

  Prva kolekcija kupaćih kostima Dejvida Bekama za H&M

  Ekskluzivna žurka pored bazena na vrhu zgrade sinoć je upriličena povodom predstavljanja prve kolekcije kupaćih kostima Dejvida Bekama za H&M. Gosti, među kojima su bili Eli Golding, članovi benda One Direction - Lijam Pejn i Nial Horan, kao i glumac Aaron Paul, uživali su u sjajnoj atmosferi žurke u Istočnom Londonu.

 • 15.05.2014

  Cadieux: Luksuzna odeća po pristojnim cenama

  Brand Cadieux by Klara Cadieux ovog je vikenda u sklopu regionalnog modnog sajma Zona45, po prvi puta predstavio svoj rad hrvatskoj publici. U sva tri dana druženja na sajmu sa brojnom publikom i posetiocima koji su stigli na štand, prezentovana je kolekcija čiji je glavni moto "affordable luxury"!

 • 11.05.2014

  Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević predstavili "Večnost"

  U muzičko-scenskom performansu "Večnost" u Big Hall dvorani Stadion Šoping Centra, dizajnerka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, sinoć su pred ogromnim brojem pripadnika javnog i medijskog života Srbije predstavili novu Veričinu modnu kolekciju uz simfonijski orkestar sa 35 članova na čelu sa Veljkom.

 • 09.05.2014

  Počinje IV Belgrade Alternative Fashion Event

  Regionalna modna manifestacija Belgrade Alternative Fashion Event održava se od 29. do 31. maja u Mikser Houseu. Mladi dizajneri iz čitavog regiona koji kreiranju odevnih predmeta pristupaju na drugačiji način imaće priliku da predstave svoj rad tokom prvog i drugog dana manifestacije. Treći dan rezervisan je za radionicu dekupaža i Live dolls, izložbu modnih vinjeta.