Moj Vrisak

 • 12.08.2014

  Događaji koji se moraju naći u vašem planeru!

  Jazzy Fashion Corner već tradicionalno prati Nisville i spaja zvuk džeza sa već prepoznatljivim srpskim brendovima aksesoara i dizajnerske odeće.

 • 30.07.2014

  DIY: Drvena memory igrica

  Ideja da napravimo memory igricu nam je došla kada smo dobile hrpu drvenih pločica koje su bile otpad! Sve iste veličine, savršeno su nam poslužile! Odlučile smo se za jednostavne oblike!

 • 28.07.2014

  Koliko doživljaja imate za priču?

  Svakog dana  žurimo u školu, na faks ili posao, a onda žurimo kući da se odmorimo i tako u krug. Prođe dan, mesec, godišnje doba, a da nismo ni primetili ljubičice ni visibabe. Propuštamo toliko lepote koja nas okružuje, a ne može se opisati već samo osetiti. Postali smo globalno zauzeti zauzetošću.

 • 27.07.2014

  BoutiQue: Novi koncept-restoran u Beogradu

  Smešten u legendarnoj kući poznatog beogradskog trgovca Mihaila Pavlovića sagrađenoj krajem 19. veka, svojom jedinstvenom kreativnom vizijom stilski razigranog prostora enterijera, nastalog pod uticajima primenjene pop estetike svih svetskih meridijana, novi  koncept-restoran BoutiQue pleni i oduševljava posetioce već na prvi pogled. Dizajn enterijera, kao i u restoranu na Trgu republike, potpisuje jedan od naših vodećih arhitekata – Vladimir Gugl. 

 • 14.07.2014

  4 ženske zablude u vezi muškaraca – PIŠE MUŠKARAC

  1. NE JAVLJA MI SE NA TELEFON – MORA DA JE SA DRUGOM ŽENOM
  Naime, ne postoji dovljno dugačak spisak razloga zašto vam se dragi ne javlja na telefon. To može da bude i na primer da  nije video telefon. S toga, najgluplja pitanja gde si bio izmedju 15h i 15:30h stavljaju vas u kategoriu "bem ti al smara", pa će vas dragi posle nebrojano puta istih pitanja namerno ignorisati, ne bi li sprečio nepotrebne i za mozak zastrašujuće razgovore.

 • 02.07.2014

  Letnji saveti za one koji ostaju u gradu

  Leto, po difoltu jedne sanjalic, čine zvezde, meduze, rakovi i uzburkano more, ali ima i onih koji pod letom podrazumevaju nešto drugo. Nekada nam okolnosti serviraju drugačiji vid leta od očekivanog, ali na nama je da okolnosti iskoristimo najbolje. Umesto jadikovanja za peskom, plažama, spasiocima i avanturama  možemo se okrenuti idejama kako provesti zanimljivo leto u gradu.

 • 31.05.2014

  Akcija ŽENA ŽENI se kao poplava širi regionom

  Reč poplava je nešto na šta se svako od nas ko živi u Srbiji, Bosni ili Hrvatskoj naježi ovih dana kada je čuje. Ogromna količina vode je došla iznenada i učinila da neki izgube sve što su godinama sticali, a u najgorem slučaju život ili nekog svog!

  Ono što je svetla tačka u svom tom ludilu je humanost koja se javila među ljudima. Pre poplava je delovalo da smo zaboravili šta ta reč uopšte i znači.

  Jedna od akcija koja je započeta u Bosni, a koja se kao i sama poplava munjevito proširila u celom regionu je akcija Žena ženi! Žene su osetile potrebu da pomognu jedna drugoj praveći paketiće u koje smeštaju ono što je jednoj ženi najviše potrebno, bez čega u normalnim uslovima ne bi mogla da zamisli dan. Uz to pakuju i poruke ohrabrenja, da nisu same, da neko misli na njih.

 • 27.05.2014

  Prijateljstvo - nesebično davanje ili odmeravanje

  Nekim ljudima greškom u ličnoj karti piše ime i prezime, umesto toga trebalo bi da im piše pravi prijatelj. To su oni retki koji zaslužuju statuu bronzanog momka ili zlatni pehar. Oni duvaju u naša jedra, dlanovi  im trnu dok nas bodre, a oči im sijaju kada uspemo. Imam takva tri prijatelja uz koje sam se smejala, plakala, nervirala, praštala, učila, padala, podizala. Oni su naši antidepresivi, drago kamenje i najslađi začin života. Prijateljstvo, po meni, nije umna kategorija, jer da jeste ne bi se družili pesnik i majstor, nepismen i erudita, nobelovac i boem, filozof i pijanica.

 • 20.05.2014

  Ljudima koji su odustali od svojih snova

  Još jedan dan, alarm, doručak i staješ, nemaš posao, nemaš obavezu, školske si davno završio, a poslovnih se ne sećaš. Ne gubi nadu, tebi se obraćam! Nisu dani samo cifre na kalendaru koji cepaš. Novi dan je nova šansa za tebe i jedna nada za tvoj neostvaren san. Oko tebe je vojska nezaposlenih, bataljon ravnodušnih, hiljade bolesnih. A ti? Na kojoj si strani života ili preživljavanja? Da li ih žališ ili ih hrabriš? Da li melješ dan ili on tebe, da li gledaš na sat, ili je vreme za tebe stalo?

 • 19.05.2014

  Kupi EXIT majicu i pomozi ugroženima

  U nastavku angažovanja EXIT fondacije za pomoć ugroženima od poplava, jedna u nizu akcija biće i humanitarna prodaja EXIT majica. Ljubitelji EXIT festivala biće u mogućnosti da pomognu najugroženijima kupovinom majica u različitim dezenima, sa obeležjima EXIT festivala.

 • 15.05.2014

  Intervju za posao - korisni saveti!

  Sa toliko visokom stopom nezaposlenosti u našoj zemlji, i gomilom kandidata koji se priavljuju na svaki oglas za posao, srećni ste ako budete pozvani na intervju. Ako vam je to prvi intervju, normalno je da ste nervozni. (U stvari ako niste nervozni Vaš stav je sigurno pogrešan!). Ali ne dozvolite da Vas živci odvrate od glavne teme - a to je dobijanje posla. Jedini način da to uradite je da ostavite dobar utisak na osobu koja Vas intervjuiše.