Noć knjige - popusti i do 85%

Noć knjige - popusti i do 85%

Posle velikog uspeha koju je „Noć knjige“ ostvarila u junu ove godine, i ovog decembra, po jedanaesti put, biće organizovana regionalna manifestacija koja promoviše kulturu čitanja. Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. „Noć knjige“ održaće se u petak, 12. decembra od 17 do 24 sata u svim knjižarama Delfi i klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 22 grada u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Pripremljen je bogat program u kojem će učestvovati više od 30 eminentnih srpskih pisaca, mnogi muzičari, glumci, biblioteke, pozorišta, filmski distributeri, sportski i fitnes centri koji će skrenuti pažnju na vrednost čitanja i druženja s knjigom. Na bogatom „meniju knjige“ svim književnim sladokuscima biće ponuđeno druženje sa autorima, predstavljanje knjiga i javno čitanje.

Izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja, za 1 kupljenu knjigu 25%, 2 knjige 30%, 3 knjige 35%, dok će popust na kupovinu 4 i više knjiga biti 40%. Popust na knjige ostalih izdavača je do 20%, popust na sve artikle gift programa 10% u svim knjižarama, dok će popust na strana izdanja iznositi 20%. Pripremljena su i mnogobrojna iznenađenja uz svaku kupovinu.

Za one koji nisu u mogućnosti da posete neku od knjižara ili klubova čitalaca, Radio Laguna će direktno prenositi atmosferu, a omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs, gde će važiti isti popusti.

Kompletan spisak knjižara u kojima se održava tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

I ove godine manifestaciji su se priključile mnogobrojne biblioteke. Čitava mreža Biblioteke grada Beograda 12. decembra omogućiće popust od 50% na godišnju članarinu, Narodna biblioteka Kruševac uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi u „Noći knjige“ daje popust od 40% na godišnju članarinu, Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini od 12. decembra do kraja godine daje popust od 40% na godišnju članarinu, Narodna biblioteka „Resavska škola“ u Despotovcu u „Noći knjige“ nudi besplatno učlanjenje, Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici tog dana nudi besplatno godišnje učlanjenje, Narodna biblioteka Srbije od 17 do 21 sat nudi besplatno učlanjenje na 3 meseca uz priložen račun o kupovini dve ili više knjiga u knjižarama Delfi, Narodna biblioteka „Ilija M. Petrović“ u Požarevcu od 15 do 19 sati tog dana daje popust od 50% na godišnju članarinu, Narodna biblioteka Užice tokom celog dana daje popust od 50% na godišnju članarinu, dok Gradska biblioteka u Novom Sadu od 20 do 23 sata, 12. decembra, daje popust od 50% na godišnju članarinu. Svi novi članovi od Gradske biblioteke na poklon dobijaju knjigu koja je otpisana prilikom redovne revezije fonda. I Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu 12. decembra od 19 sati do ponoći daje popust od 50% na godišnju članarinu.

Očekujemo da i vi budete budni uz knjigu!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar