Test Yourself - Svetski dan borbe protiv AIDS-a

Test Yourself - Svetski dan borbe protiv AIDS-a

Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV i AIDSa, tradicionalno, treću godinu za redom, Modni svet Srbije u saradnji sa Supermarket concept store-om i grupom studenata sa različitih organizacionih i umetničkih fakulteta organizuje humanitarni modni događaj edukativnog karaktera propraćen plesom pod nazivom TEST YOURSELF.

Cilj same manifestacije je okupljanje što većeg broja mladih na jednom mestu radi edukacije o prevenciji i zaštiti od ove opake bolesti.

Na modnoj reviji predstaviće se VILLENA VISCARIA, TAMARA PAVIĆEVIĆ, OLJA STOJANOVIĆ, KATARINA MILOJKOVIĆ, ANA TARA RADONJIĆ, PETRA ZORICA, ZORICA KOSTIĆ, MARIJA POGUBEROVA, NIKOLA ĐURIĆ, BUNDE STEVANOVIĆ i dizajnerka nakita JOVANA BRANIĆ. Takođe, samoj manifestaciji prudružuje se i plesna škola EVOLUTION, TDA crew, krump i b-boy timovi, koji će svojim plesom upotpuniti ovaj događaj.

Na velikom after party-ju podrška stiže od DJeva DIVOLLY & MARKWARD! Društvo će nam praviti i Red Bull wingsice!

Neki od modela koji će nositi kreacije su glumica Jelena Gavrilović, modni fotograf i pevać Stefan Koković kao i mnogi drugi.
Na samom dogadjaju odrzaće se prodaja odeće i nakita koju su donirali učesnici ovog događaja, a prikupljeni novac biće doniran u programe prevencije

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar