Accessories

 • 08.11.2012

  Nakit Đođo by Maja Kozić vam poklanja minđuše i prsten

  Nakit Đođo by Maja Kozić u saradnji sa  Modnim Vriskom Vam  komplet minđuše i prsten. Sve što je potrebno da uradite je da ostavite u komentaru ispod ovog člaka ime i svoj mail, kako bi Vas kontaktirali, ukoliko osvojite  nagradu.

 • 06.11.2012

  Ulepšajte svoju knjigu bookmarkerom

  Devojke evo sjajne ideje kako sebi da ulepšate dan ako ste recimo na fakultetu i u sred spremanja ispita. Pretpostavimo da vam je već dojadilo da gledate iznova u iste knjige. Ulepšajte ih nekim bookmarkerom recimo! Često je neka sitnica dovoljna da vam da motivaciju i natera da sa elanom pređete gradivo. Možda naša ideja bude korisna za neke od vas :)

 • 04.11.2012

  Šta su sve muškarci kroz istoriju radili za žene?

  A šta su tek žene radile za cipele?

  I da li su svi teoretičari, koji su dali doprinos modernoj društvenoj nauci, zaista bili muškarci kada su definisali sve od lovca i alfa mužijaka do nagona koji nas i sada tjeraju na ove ili one postupke nepovezane sa zdravim razumom, a pritom zanemarili jednu evolucijsku činjenicu – žene imaju gen za cipele?

 • 24.10.2012

  Čarolija zvana "Unicornia"

  "Unicornia" by daisyeek’s je mesto gde svaki jednorog ima svoje posebne osobine i magiju i na svakog može drugačije da deluje. Birajući da posedujete jednog, birate svog drugara koji će Vas u bilo kom trenutku podsetiti upravo na one male, naizgled nebitne, a ustvari tako bitne magične momente koje ste kao mali intenzivno doživeli i koji su uticali da postanete i budete osoba koja ste danas. Podsecajući Vas da tako isto treba nastaviti i uživati i kad ste porasli.

 • 21.10.2012

  De Lena nakit osvaja Aziju

  Na nadolazećim VIMA Music Awards u Maleziji , biti će predstavljen i jedinstveni hrvatski brend De Lena nakit.

 • 20.10.2012

  "Ankle Boots", must have ove jeseni

  Evo čizama koje su definitivno MUST HAVE ove sezone. Imate ih u svakoj radnji pa birajte boju, oblik, detalje...

 • 17.10.2012

  Napravite vješalicu za nakit

  Sve smo mi žene iste kad je nakit u pitanju - imamo ga krcato, a nikad dovoljno. Bar je većina onih koje ja znam takva. Jedne vole naušnice, druge prstenje, treće narukvice.... ja? Ja volim lančiće. Uz broš to mi je omiljeni modni dodatak. Imam ih popriličnu kopicu - lančića i privjesaka za lančić (koje minjam na jednom te istom lancu). Do sada sam ih držala u velikoj kutiji s pretincima koju sam kupila u Ikei. Dobra je ona, ali su mi se u njoj lančići petljali.

 • 16.10.2012

  Kako odrediti veličinu prstena pri kupovini?

  Pri kupovini prstenja, bilo u zlatari, bilo preko interneta, prvo pitanje na koje treba da odgovorite je - koja veličina prstena mi je potebna? Bez obzira na to da li prsten kupujete sebi ili na poklon, uvek je potrebno znati veličinu.

 • 10.10.2012

  Jesenji trendovi u nošenju nakita

  Pravo sa svetskih pista, jesenji trendovi u nošenju nakita stigli su i kod nas. Da se ove jeseni nosi ruža, pokazale su i naše poznate dame - Milica Milša, Suzana Mančić, Slavica Tripunović Dajana, Zorica Karanović, Ivana Nastasić, Irina Kruška i Tijana Prica, koje su pozirale ispred objektiva dvadesetak fotografa iz najprestižnijih beogradskih dnevnih novina i magazina. Nagradni konkurs za fotografe i fotoreportere, koji je organizovala kompanija Bobi nakit i njene vlasnice, dizajnerke nakita Bojana Brankov i Dušica Brankov-Žikić, održan je 06.10.2012. u Eurocentru u Beogradu.

 • 10.10.2012

  Tašnice by Ž

  Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naše tašnice, koje su rezultat kreativnosti i ogromne ljubavi prema modi, kao i vrednog rada. U trenutku kada su pismo tašne postale hit na svetskoj i domaćoj modnoj sceni mi smo rešile da pokažemo šta umemo.

 • 09.10.2012

  Napravi od majice torbu

  Neki dan je stara majca došla u moje ruke. Da, promislih, stara je, ali ima potencijala.... Tu su pruge, materijal je dovoljno čvrst (nekakav debeli pamuk, jako topla majca za kratke rukave), a i veličina je iskoristiva - bit će torba!

 • 07.10.2012

  Jesenja kolekcija kožnih tašnica M&M

  Zbog velikog interesovanja devojaka pripremili smo kožne tašnice  za jesenju sezonu 2012. Ukoliko vam je dosadio vaš uobičajeni outfit, predlažemo vam da ga obnovite jednom od šarenih torbica iz naše  jesenje kolekcije.