Accessories

 • 09.12.2012

  Oh!Purses: Kolekcija jesen/zima 2012

  Oh!Purses kolekcija za jesen/zimu 2012 pod nazivom Le petit ruban iliti Malene mašne, ovekovečena  umetničkim okom Igora Jovanovića, je sada dostupna i u prodaji putem interneta.

 • 08.12.2012

  Enciklopedija kristala, 1.deo – Ametist

  Ametist je ljubičasta varijanta kvarca i svrstava se u poludrago kamenje. On može biti prožet raznim nijansama ljubičaste, na primer tamno ljubičastom, svetlo ljubičastom, bojom lavande ili sleza.  Generalno, raspon nijansi ametista ide od najsvetlije pa sve do tamno ljubičaste, ali najidealnija nijansa je srednje ljubičasta sa rozikastim odsjajem.

 • 03.12.2012

  Dizajner umetničkog nakita Katarina Čudić

  "Odrasla sam posmatrajući oca u njegovoj radionici i doživljavajući nakit kao bilo koji drugi način umetničkog izražavanja. Nakit je tako postao moja svakodnevnica, medijum u kome izražavam svoje misli, snove ili emocije - nikada samo ornament."

 • 03.12.2012

  Nakit Glory Box

  Mi smo Nataša Lazarević i Nevena Ivanović, dve mlade dizajnerke u razvoju, željne rada i novih saradnji. Volimo da stvaramo, i inspiraciju nalazimo svuda oko sebe. Ako pažljivo gledate, videćete da se sve može pretvoriti u malo umetničko delo. To je ono što se mi trudimo da postignemo. Kreativnost je prosto naš način života!

 • 29.11.2012

  Niki wear: Šeširi, kape, kačketi

  Dizajnerka Sežana Nikolić, koja stoji ispred kolekcije Niki wear, je izbacila novu kolekciju šeširića, kačketa i kapi. Kolekcija je izradjena kombinovanjem različitih materijala sa zlatnim prelivima i zlatnim detaljima. Kačketi imaju šik notu.

 • 27.11.2012

  Od kutije za jaja do kutije za nakit

  Evo tutorijala kako kutiju za čuvanje jaja da pretvorite u kutiju za čuvanje nakita! Vrlo je lako!

 • 26.11.2012

  "Mamice, hladno mi je!" kolekcija

  Dok sam bila mala uvek sam mislila kako pletenje – pa to svako zna i nauči dok poraste i bude kao moja mama veliki. Svako “mora” da ima tako lepe i jedinsvene džemperiće - sa dugmetancima na ramenima… sa rukavima koji mogu da se skinu… sa veselim “bućkicama” … sa ovakvim i onakvim pletenicama, sa… pa ista je prilično duga.

 • 22.11.2012

  Otkačene Mishu tajice

  Ideja nastanka Mishu tajica izašla je iz moje osobne potrebe za nečim što bi me izdvajalo od drugih. Kako nitko nije proizvodio baš ono što sam htjela nositi, shvatila sam to kao vlastitu dužnost.

 • 21.11.2012

  Saveti za održavanje i čuvanje nakita

  Nakit čuvajte u posebnim kutijama za to predviđenim. Možete ga odlagati i u kutijice u kojima ste ih dobili ili kupili – one imaju meku unutrašnjost koja Vašem nakitu ne dozvoljava da se izgrebe, polomi ili ošteti na bilo koji način.

 • 17.11.2012

  Izložba: Modne zavrzlame

  Prodajna izložba unikatnog nakita i tašni pod nazivom "Modne zavrzlame" će se održati u Domu omladine (Kragujevac) od 21.12 do 23.12. Rukotvorci iz Kragujevca će vas rado dočekati sa raznolikim aksesoarom čiji ćete vlasnik biti jedino vi ako ga kupite!

 • 16.11.2012

  Minđuše i prsten nakita Đođo su dobili vlasnicu

  Minđuše i prsten nakita Đođo by Maja Kozić je osvojiča Radica koja je 60. poslala svoju mail adresu. Pobednica će biti kontaktirana putem mail-a radi preuzimanja poklona.

 • 09.11.2012

  Nakit za trudnice by Morini Gioielli & Bobi nakit

  Mammakula je kolekcija nakita specijalno osmišljenog za trudnice. U pitanju je italijanski brend Morini Gioielli poznat po svojoj originalnosti i inovativnosti u dizajnu nakita. Harmonija, nežnosti i ljubav prepliću se u ovoj jedinstvenoj kolekciji namenjenoj budućim mamama. Ovaj predivan set sastoji se od ogrlice za mamu, narukvice za novorođenu bebu i neodoljivog poklon pakovanja.