Accessories

 • 11.04.2013

  Colored Buttons: Jessie J kao inspiracija

  Colored Buttons je brend koji je nastao pre više od dve godine pod budnim okom Anje Kolare. Nakon putovanja po Evropi rešila je da sve svoje impresije ujedini u unikatno rađene komade nakita.

 • 09.04.2013

  Aksesoar od dugmadi

  Kako nam se bliži proljeće vjerojatno će velika većina nas cura sređivat kako svoje ormare tako i ormare svojih boljih polovica. Drage moje, prije nego što bacite onu njegovu košulju u kojoj ga više ne možete gledati ili neku svoju što je u ormaru još od osnovne škole uzmite nožice u ruke, cik-cak-capnite male botuniće i napravite sebi narukvicu!

 • 05.04.2013

  Simone design

  Simone design modni je brend vlasnice Sanje Đaković koji je već više od jednog desetljeća zastupljen na sceni. Njegovo nastajanje danas je već povijest, kao i kod svake djevojke zaljubljene u perlice i šarene oblike, nastao je kao hobi da bi se danas razvio u ozbiljan posao.

 • 02.04.2013

  Sandale sa zakrivljenom štiklom

  Šta kažete na ove ekstravagantne sandale Walter Steiger sa zakrivljenom štiklom? Predstavljamo ih u dve varijante, za ljubitelje i ne ljubitelje platformi.

 • 31.03.2013

  Colorblock platforme Giuseppe Zanotti

  MUST HAVE - Colorblock kožne sandale sa T kaišem i platformom brenda Giuseppe Zanotti.

 • 26.03.2013

  Akong plemenske ogrlice

  Plemenski motivi su veliki hit ovog proleća. Predstavljam vam Akong plemenske ogrlice koje su me očarale!

 • 26.03.2013

  Azalea nakit: Kolekcija proleće/leto 2013

  Od običng nizanja perlica za svoje potrebe, na nagovor svojih drugarica, kreativna Jovana Aleksić, stvorila je Azalea nakit, koji uspešno iz kolekcije u kolekciju ostavlja bez daha.

 • 22.03.2013

  Enciklopedija kristala, 4. deo – Žad

  Žad je termin koji se koristi za minerale žadait i nefrit. Ovi minerali su slični u svojim pojavnim oblicima i izmedju njih se najčešće ni ne pravi razlika. Zbog svoje intenzivne boje i prozirnosti, žadait je nešto dragoceniji i smatran je pravim žadom.

 • 21.03.2013

  Imaginarium handmade jewelry

  Imaginarium handmade jewelry su Jelena Cvetanović i Ivana Jakovljević. One se bave izradom nakita od polimerne gline, lanaca, perlica, kamenja, sa najrazličitijim motvima i modelima. Prave šta god im padne na pamet. Uz njihov aksesoar i najjednostavnija odevna kombinaciju izgleda originalno i drugačije.

 • 20.03.2013

  Pismo tašna ili knjiga?

  Pismo tašne su doživele bum i još uvek su jako aktuelne. Na sve strane možete naći ovaj tip torbica u raznim oblicima, bojama i od različitih materijala. Proizvođači se trude da ponude torbice u ovoj formi, ali drugačije od ostalih. Priznaćete da je to sve teže i teže tako nešto postići, u moru ponude.

 • 16.03.2013

  Umetnički atelje Ane Simović

  Umetnički Atelje Ane Simović se bavi dizajnom i izradom unikatnog nakita nepunih godinu dana. Inspiraciju za izradu nakita pronalazimo svuda, a nekada ideje dolaze same od sebe. Naravno, kako bi ponosne vlasnice našeg nakita bile zadovoljne uvek smo spremni da prihvatimo njihove sugestije i ideje.

 • 15.03.2013

  Natmar nakit

  Rađeni od poludragog kamena, raznih vrsta stakala, kristala, pa i industriskih varijeteta, inoxa, rodijuma, plastike, srebra, pozlate,uro boras stakla, murano stakla... Natmar nakit je nešto što daje trag vremena u kome je rađen...