Umetnost i dobar provod na jednom mestu

Umetnost i dobar provod na jednom mestu

Petoro mladih kreativaca odličilo je da se udruži i tako stvori sasvim novu energiju koja spaja šarenilo i jedinsvenost. Svoje modne aksesoare predstaviće na jedan vrlo zanimljiv način, u prostoru prilagođenom mladima koji vole umetnost i dobar provod. Tako će i svoju prodajnu izložbu spojiti sa nastupom DJ-eva (Alex Whisper i Manuel Greko) i tako vas upustiti u odličan vid zabave i svojevrsnog šopinga.

Ovog puta, u "Umetničkom kutku" u Kragujevcu 26.04.2013. imaćete priliku da se upoznate sa:

Mašnama Tied Up - Mašne i kravate iznova osvajaju ulice i postaju neizostavni detalj svake odevne kombinacije. Svaki detalj na garderobi šalje neku od mnogobrojnih poruka! Ručno izrađene od različitih vrsta materijala poput kapera, satena, pamuka, somota i mnogih drugih, osvežiće vaš izgled i suprotstaviti se melanholiji odevanja. Različitost dizajna i boja prate modne trendove. Unesite u svoj život još boja! Budite drugačiji!

Tina Handmade Drangulijama - Tina Handmade Drangulije (THD) je mala, šarema radionica nakita od polimerske gline. Drangulije su stvorene za sve one koji su spremni na modno eksperimentisanje, jer THD karakteriše futuristički dizajn, vrlo neobičnih kombinacija boja i formi. Ovo je nakit jedinstvenog izgleda koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U umetničkom kutku predstviće svoju najnoviju prolećnu kolekciju nakita.

Lovebirds dekoracijama - Sjedinjujemo lepotu i jednostavnost sveta koji nas okružuje sa vašom ličnošću, činimo vaš poseban dan – nezaboravnim! Dekor agencija „Love Birds“ je specijalizovana za dekoraciju svadbi, rođendana i ostalih proslava u neobičnom, kreativnom i jedinstvenom maniru, samo za Vas... Na izložbi „Fashion Rhythm“ Love Birds predstavlja liniju cvećnog nakita ručno pravljenog od tkanine. Mi ćemo biti veoma srećni ako Vi ukrasite sebe sa malim delićem prirode!

DOT bedževima - DOT bedževi su samo malena tačka u ogromnom univerzumu, ali dovoljno velika da ih svi obožavaju! DOT bedževi će vam pomoći da malim, šarenim krugom sa sličicom, zaokružite svoj modni izraz. Ne zaboravite, bedž iako tako malen, može reći mnogo toga o vama.
Šta je cool kod DOT bedževa? Svaki model je strpljivo dizajniran, originalan je i jedinstven. Fenomenalno je to, što se izradjuju u malim serijama od po nekoliko komada. Na taj način zadržavaju svoju autentičnost.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar