Accessories

 • 22.08.2013

  Kad se udruže Lola tees, Zanovijetak cvijetak i Moa Baggeek

  Nedavno je jedan bar u BIH postao razigrana pista na kojoj su svoje ljetne kolekcije predstavile mlade kreARTivke. Naime uz program koji je vodila Jozefina Gagro Perić kroz par izlazaka smo mogli vidjeti mlade dame u Lola tees majicama, Zanovijetak cvijetak ukrasima na glavi, te u MOA baggeek  dimijama i torbama.

 • 19.08.2013

  Marame Summer magic by Marija Živković

  Predstavljamo vam kolekciju marama rađene batik tehnikom, mlade dizajnerke Marije Živković koja je završila studije modnog dizajna u Nišu.

 • 12.08.2013

  Turban umesto nakita za glavu

  Kako sam prošetala turban kroz grad u godini kada se nosi nakit za glavu!

  Turban nije in. Ali nisam ni ja, te sam se pozabavila tim asesoarom ovih dana. Uostalom, lako dobijem sunčanicu!

 • 12.08.2013

  Povratite svoju slobodu cipelama Irregular Choice

  Irregular Choice je brend koji je poznat po održavanju svoje kreativnosti i individualnosti u svijetu i vremenu konformizma. To je stanje uma, način življenja. Irregular Choice nam nudi svježinu i zabavu koja, prije svega, održava našu maštu i jedinstvenost.

  Irregular Choice na Balkanu trenutno možete kupiti online ili u trgovini Metaphysika u Sarajevu (BiH) koja je ujedno i njihov zvanični distributer za naš region, uskoro u Crnoj Gori (Podgorica), u više trgovina u Grčkoj,  a nadamo se uskoro i u Srbiji.  Pratite događanja o brendu i njihove vijesti za naš region na FB stranici Irregular Choice Balkans.

 • 03.08.2013

  Neon štikle u 3 koraka

  Evo kako da od svojih starih cipelica napravite trendy par. Ofarbajte štikle u neon boju i to samo u 3 koraka!

 • 31.07.2013

  "Summer calling" kolekcija nakita

  Najnovija kolekcija za leto 2013 brenda “Šarene perle i sreća” puna je jarkih boja, različitih nanizanih perli i  divnih ukrasa na rajfovima. Ivana Pavlović, ima samo jedno pravilo koje važi za sve - Što veće, to bolje!

 • 27.07.2013

  Malo glamura 20-tih

  Predstavljam Vam Tuesday Paranoia nakit. Kako bih dočarala glamur, inspiraciju za editorijal sam našla u kadrovima iz filma "The Great Gatsby" i 20-te godine prošloga stoljeća. 

 • 15.07.2013

  Nataša Šarić predstavila kolekciju kravata na nedelji mode u Berlinu

  Modna dizajnerka Nataša Šarić predstavila je najnoviju kolekciju kravata pod nazivom “Nova generacija kravata“ na Berlinskoj nedelji mode od 2. do 7. jula. Novim detaljima i idejama naša dizajnerka je privukla veliki broj posetilaca koje je zanimalo na koji način su kravate napravljene, od kojih materijala, ali i modni saveti uz koju odevnu kombinaciju i u kojoj prilici ih je najbolje nositi.

 • 27.06.2013

  "DIY" Pom Pom sandale by Z&M

  Šta kažete na ove vesele unikatne sandale? Nakon pet sati rada nastao je ovaj ručni rad - vredan svake uložene sekunde. Ljudi se na ulici okreću, čude, neki hoće da ih pipnu, ali retko ko je ravnodušan! Oni koji vole drugačije stvari su oduševljeni!

 • 26.06.2013

  Kako su nastale štikle?

  Cipele su oduvek bile sredstvo isticanja društvenog statusa, pola i etničke pripadnosti, a cipele visokih potpetica se, više od svih, povezuju sa luksuzom, prefinjenošću i seksualnošću. Njih danas nose, gotovo isključivo, žene, ali nije uvek bilo tako…

 • 12.06.2013

  Vicenzaoro - evropski sajam nakita

  Od 18. do 22. maja 2013. u Vićenci održan je prolećni sajam zlatarstva i nakita "Vicenzaoro". Na sajmu je predstavljeno 1.400 brendova, a posetioci, iz čak 70 zemalja, imali su prilike da se upoznaju sa najluksuznijim komadima nakita već proslavljenih dizajnera, kao i sa onima koji tek dolaze, u posebnoj hali posvećenoj mladim dizajnerima.

 • 10.06.2013

  De Lena nakit na Split city fashion-u

  Nakon što je obišao svjetske metropole poput New Yorka i Kuala Lumpura, nakit hrvatske dizajnerice Milene Ulić ponovno će biti predstavljen u Hrvatskoj.