Accessories

 • 21.02.2014

  Crveno je boja ljubavi

  Komplet (ogrlica, minđuše, prsten) A..Nakita u crveno crno zlatnoj boji. U zavisnosti od outfita možete nositi i pojedinačno aksesoare iz kompleta. Ako stavite još i crveni karmin, nećete proći neopaženo!

 • 20.02.2014

  Cipele Irregular Choice uskoro stižu u Beograd!

  U samom centru Beograda, u Sarajevskoj ulici, Deva Ars od ove godine donosi vedrinu i bleštavilo britanskog brenda Irregular Choice!

  Ne postoji brend koji na ovako svečan, vibrirajuće šaren, neočekivan i orginalan način dočekuje proleće. Modeli obuće Irregular Choice potiču na slobodu kakvu smo doživeli kao deca, donose doživljaj ekstravagancije svetskih diva, potpuno drugačije, inovativne, maštovite, bogatog kolorita, različitih tekstura i materijala - cipele koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

 • 11.02.2014

  Srcaste ogrlice za Dan zaljubljenih

  Predstavljamo vam ogrlice u obliku srca by Pinkeye’s Twisted Jewelry. Srce sa ključićem, vudu srce, krpljeno srce. Možete ga kupiti za Dan Zaljubljenih (a i nezavisno od praznika...) i poslati sjajnu poruku osobi do koje vam je stalo.

 • 11.02.2014

  Batik marama kao poklon!

  Samo što su se završili novogodišnji praznici, a sa njima i period darivanja, a već su pred nama dva nova praznika: Dan zaljubljenih i Dan žena. Verujemo da ste u dilemi šta da kupite, a da bude drugačije i originalno! Trudili smo se da vam i pred kraj godine olakšamo izbor, pa to činimo i sada.

  Naš izbor za vas su unikatne batik marame dizajnerke Jelene Dimitrijević.

 • 07.02.2014

  Kapica Šalović ručni radovi

  Kapica Šalović ručni radovi je mala porodična radionica. Radove izrađuju Ljubinka i Aleksandra i postoje već 3 godine. Radove izrađujemo od pamuka i kvalitetne vunice.

 • 07.02.2014

  Čupave ogrlice od ostataka tkanine

  Radila sam lančiće-pletenice neki dan i ostalo mi je nešto trakica koje mi je bilo žao bacit. Znala sam da ću ih kad tad za nešto iskoristiti. Prvo sam mislila napraviti narukvicu, ali onda mi je sinula ideja i odlučih napravit čupavi lančić.

 • 04.02.2014

  Otvoren Wa Wa Woom Design Atelier u Belgrade Design Districtu

  Wa Wa Woom Design Atelier je 01.02.2014. u Belgrade Design District-u otvorio vrata svim beograđanima koji vole unikate, jedinstven stil i originalnost.

 • 03.02.2014

  Gđica Kragničica

  Gđica Kragničica su ručno rađene kragnice sa štampom po želji. Ovo je relativno mlad brend iza čijeg imena se kriju Marjan i Ana Nikolovski. Za kratko vreme ideja je jako dobro prihvaćena kod devojaka na Facebook-u i njihova stranica iz dana u dan sve više raste.

  "Sve ovo smo zamislili kao idealnu priliku da mušterije pokažu svoju kreativnost i stvore mini remek dela kojima će ukrasiti svoj vrat. ", kaže Ana.

 • 02.02.2014

  Batik & Bubbles

  Marame dizajnerke Jelene Dmitrijević iz mini kolekcije Batik & Bubbles.

 • 02.02.2014

  Nitne na noktima

  Srebrne zvezdice NNAIL-DRN619 su nitne prečnika 4 mm i veoma su jednostavne za upotrebu. Donja površina im je blago udubljena, što ih čini zgodnim za postavljanje na površinu nokta. U pakovanju je oko 50 komada. Mogu se koristiti više puta, što je odlično.

 • 30.01.2014

  Kreativna radionica SandrINa

  Počeli smo da se igramo još kao deca, sa svojim pertlama, maminim starim perlama, tatinim klještima. Pužali smo kroz igru i kao radionica, između četkica i uljane boje, bakine mašine za šivenje i umetničkog izraza kroz beli vez, pa se nevešto izboli na igle i stigli do tvrđeg materijala kome smo ulili dušu. Kreativna radionica SandrINa je spoj iskustva i mladosti i razlikuje se od drugih po tome što se od igre kao glavnog motiva ne odustaje ni nakon niza godina bavljenja kreativnim radom.

 • 25.01.2014

  DIY: Pufnasta mašnica

  Jako volimo mašne! U kosi, oko struka, oko vrata, na prstenju ili broševima! Imamo ih jako puno i većinu smo napravile same!