Accessories

 • 29.07.2014

  Katarina Zlajić predstavila novu kolekciju

  Umetnica Katarina Zlajić je na Internacionalnoj smotri mode u Kotoru predstavila svoju novu kolekciju aksesoara. Kolekcija obuhvata tašne, aksesoare za kosu i nakit. Materijali su kao i do sada aluminijum-patent, kristali i kamenja, prohrom, mesing, plastika i poliester.

 • 21.07.2014

  Royal Bow Ties: Nov brend u svetu leptir mašni

  Predstavljamo vam novi brend u svetu leptir mašni - ROYAL BOW TIES.

 • 17.07.2014

  Beadwork tehnika u izradi nakita

  Predstavljamo vam zanimljivu tehniku u izradi nakita i aksesoara: BEADWORK. Ova tehnika se može najjednostavnije prevesti kao "rad perlama". Beadwork se koristiti za izradu nakita, ali i torbica, ukrasnih predmeta, za ukrašavanje delova odeće,...

 • 15.07.2014

  Hobi koji je pretvoren u posao

  Ana Ivančić, mlada talentirana kreativka iz Zagreba, stoji  iza imena And You by Ana. Mašta,  znatiželja i želja za stvaranjem novoga motivirali su je u potrazi za znanjem u izradi i dizajniranje unikatnog nakita. Putem interneta, raznih tečajeva i nekoliko praktičnih savjeta iskusnih izrađivača nakita, kao i metodom pokušaja i pogrešaka, sakupljala je dragocjeno znanje koje sada svakodnevno pretače u svaki komad svog nakita.

 • 23.06.2014

  Budite jedinstvene!

  Svako ima svoju kreativnu stranu koju samo treba da pronađe i uživa u svemu što bilo kakav kreativni rad pruža. Andrijana Petrov je svoju pronašla u pravljenju unikatnog nakita od žice i perlica - Andrijana Petrov Handmade Jewelry. Inspiracija nalazi u prirodi i svemu što je u njoj. Njen nakit je namenjen devojkama koje žele da se osećaju jedinstveno u svakoj prilci i da to svi primete! A ako ste i same kreativne možete i predlagati kakav nakit želite, Andrijana radi i po porudžbini.

 • 17.06.2014

  Themebags: Magija platnenih torbi

  Oni su duo, likovni umetnik i grafički dizajner, koji su se nakon niza uspešnih saradnji odlučili da krenu sa izradom platnenih torbi sa motivima. Prvo su ih radili za sebe, ali kasnije, posle pozitivnog feedback-a od strane prijatelja, kreće izrada tematskih kolekcija i polako nastaje brend Themebags. Sada već imaju veliki broj kolekcija iza sebe!

 • 13.06.2014

  Nakit za matursko veče

  Kada se pripremate za matursko veče fokus je uvek na odeći i cipelama, brine se o frizuri i šminkanju, a nakit nekako uvek dolazi na kraju. Pogledajte koliko zapravo nakit može biti upečatljiv i dominantan u Vašem outfit-u.

 • 11.06.2014

  Go! Sparkle! Accessories

  Mature, male ili velike, apsolventske večeri, rođendani su trenuci koji se pamte i u kojima želite da izgledate lepo, romatnično ili zavodljivo. Efektni i jakih boja, trake i broševi, brenda Go!Sparkle!Accessories mogu da daju potpuno novi izgled i najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji.

 • 06.06.2014

  Ogrlice za devojčice

  Svaka mama želi da njena princeza izgled kao iz bajke. Danas je stvarno na tržištu veliki izbor stvari kojima ne možete odoleti, a da ih ne kupite svom detetu. U tu situaciju ćete sigurno doći kada vidite ogrlice za devojčice Silvije Avramov!

 • 31.05.2014

  Ninoslava Milić fashion design: Humanitarna licitacija

  Ninoslava Milić fashion design humanitarnom prodajom svojih torbica želi da pomogne ljudima koji su pogodjeni poplavama!

 • 31.05.2014

  Letnja Milenika priča

  Predstavljamo vam editorijal  koji je Metaphysika organizovala u Sarajevu za Milenika Shoes iz Slovenije. Editorijal je uvod u letnu Milenika priču.

 • 29.05.2014

  Miss Montenegro će nositi krunu Katarine Zlajić

  Predsednica MissYu, Vesna De Vinča, je mladoj dizajnerki nakita Katarini Zlajić ponudila saradnju da zvanično radi nakit za misice Crne Gore i krunu za Miss Montenegro. Ovo je sjajan način da se mladi dizajneri promovišu i da im se pruži prilika da pokažu šta znaju!