Accessories

 • 11.06.2014

  Go! Sparkle! Accessories

  Mature, male ili velike, apsolventske večeri, rođendani su trenuci koji se pamte i u kojima želite da izgledate lepo, romatnično ili zavodljivo. Efektni i jakih boja, trake i broševi, brenda Go!Sparkle!Accessories mogu da daju potpuno novi izgled i najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji.

 • 06.06.2014

  Ogrlice za devojčice

  Svaka mama želi da njena princeza izgled kao iz bajke. Danas je stvarno na tržištu veliki izbor stvari kojima ne možete odoleti, a da ih ne kupite svom detetu. U tu situaciju ćete sigurno doći kada vidite ogrlice za devojčice Silvije Avramov!

 • 31.05.2014

  Ninoslava Milić fashion design: Humanitarna licitacija

  Ninoslava Milić fashion design humanitarnom prodajom svojih torbica želi da pomogne ljudima koji su pogodjeni poplavama!

 • 31.05.2014

  Letnja Milenika priča

  Predstavljamo vam editorijal  koji je Metaphysika organizovala u Sarajevu za Milenika Shoes iz Slovenije. Editorijal je uvod u letnu Milenika priču.

 • 29.05.2014

  Miss Montenegro će nositi krunu Katarine Zlajić

  Predsednica MissYu, Vesna De Vinča, je mladoj dizajnerki nakita Katarini Zlajić ponudila saradnju da zvanično radi nakit za misice Crne Gore i krunu za Miss Montenegro. Ovo je sjajan način da se mladi dizajneri promovišu i da im se pruži prilika da pokažu šta znaju!

 • 24.05.2014

  Pačvork tašnice i novčanici

  Pačvork je sastavljanje manjih komada tkanina u veću celinu i može se ubrojati u jedan od najstarijih oblika šivenja. Ime potiče od reči Zakrpa ili Parče (engl. patch) koje predstavlja svaki pojedinačni komad tkanine koji ulazi u sastav pačvorka. Ova tehnika je nastala je kao posledica potrebe. Veruje se da  su najajstariji sačuvani primerci rađeni ovim postupcima nađeni još u drevnom Egiptu.

 • 24.05.2014

  DiNa i glina: Humanitarna licitacija

  Pomozimo ljudima koji su sve izgubili u poplavama. Novcem, koji će biti prikupljen prodajom nakita DiNa i glina, će biti kupljeno ono što je ugroženima najpotrebnije - flaširana voda, dugotrajna hrana, hrana i pelene za bebe, sredstva za higijenu...

 • 12.05.2014

  Izrada personalizovanog nakita

  Jedan veliki sanjar u duši, devojka koja uspešno uspeva da poveže želje ljudi sa unikatnim stilom izrade nakita Bojana Anđelković predstavlja Vam svoj svet izražen kroz brend Lotusov cvet.

 • 08.05.2014

  Čarobne ogrlice Silvije Avramov

  Da li imate osećaj kad vidite neki komad odeće ili nakita: Bila bih najsrećnija osoba na svetu kada bih ga imala! Uđete u radnju ili poručite sa interneta, probate i počnete da skakućete od sreće. Ovakav osećaj sam ja imala kada sam se susrela sa ogrlicama Silvije Avramov. Kada pregledate slike ogrlica i poželite da kupite neku od njih sigurno ćete bar još tri puta morati da prelistate sve od početka. Toliko kreativnosti, romantike i magije na tako maloj površini!

 • 30.04.2014

  Estetske kacige za posebne prilike

  Na nedavno završenom Serbian Fashion Week-u umetnica Katarina Zlajić se predstavila svojom novom kolekcijom "Essence of the Esthetic". Ovu kolekciju čine ogrlice, prstenje, tašne, minđuše i aksesoari za kosu.

  Nakit se može nositi uz sve jednostavne komade odeće - i to, bez greške. Definitivno bi za svakodnevne izlaske prednost imale ogrlice, a što se posebnih prilika tiče to su apsolutno aksesoari koji su u obliku estetske kacige i posebnih vanvremenskih dvostranih tašni, koji su nešto sasvim novo u Katarininom radu.

 • 29.04.2014

  Moderan nakit za sve prilike

  U vreme kada se mnogi bave izradom nakita veoma je teško za nekoga ko počinje svoj rad da se probije i da se čuje za njegov brend. Modni Vrisak od samog početka prati rad mnogih malih brendova koji nude unikatne i originalne proizvode, a uz to su i domaći proizvod (svaki u svojoj zemlji u našem regionu).

  Predtsavljamo Vam Sparkle nakit!

 • 22.04.2014

  Dark Side of Gold

  Predstavjamo Vam editorijal "Dark Side of Gold" brenda Ma.Ra design&jewllery. Talentovana Marija Radosavljević, čiji ste nakit imali više puta prilku da vidite na Modnom Vrisku, je ovog puta za model izabrala manekena Darka Savića. Pitali smo Darka kako je iz njegovog ugla proteklo snimanje.