Accessories

 • 16.10.2014

  Dark. leptir mašne na Fashion Selection-u

  Učešće Dark. leptir mašni na Fashion Selection-u nije iznenađenje s obzirom da na našim prostorima vlada velika euforija i trend nošenja mašni. Dark. leptir mašne se jedino razlikuju od drugih po izboru materijala. Pojedini modeli su od kože, a oni modeli izrađeni od tekstila su sa takozvanom nadogradnjom na tekstilu, odnosno ukrašavane su paspulima, nitnama ili bodljama. Mašne Dark. su bile na Fashion Selection-u da upotpune stilizaciju Akademija Panjković hair show-a, zaslugom stiliste Fashion Selection-a Nemanje Pantelića.

 • 15.10.2014

  DIY: Meda kapa

  Evo kako od obične dečije kape možete napraviti meda kapu.

 • 03.10.2014

  Da li treba kombinovati zlato i srebro?

  Postoje modna pravila koja nikad nismo čuli ili pročitali ali podsvesno znamo da se to radi ili ne radi. S druge strane savremena ulična moda dozvoljava gotovo sve, te smo vrlo često u dilemi da li se prikloniti tradicionalnoj ili modernoj struji. Jedno takvo pravilo jeste i zabrana kombinovanja različitih metala, pre svih srebra i zlata. Ovo pravilo definitvno više ne važi.

 • 03.10.2014

  VIII Modne zavrzlame za vikend

  VIII Modne zavrzlame se već po tradiciji održavaju u Kragujevcu, i ovoga puta u Šoping centru Kragujevac Plaza, u periodu od 04.10.-05.10.2014. godine od 10 - 22h.

 • 30.09.2014

  Kako da nosim stejtment ogrlice?

  Izbor stejtment ogrlice uz određenu odevnu kombinaciju često može biti najteži deo posla, jer postoji čitav niz faktora koji će određeni komad učiniti prihvatljivim ili neprihvatljivim.

 • 26.09.2014

  Rich bags tašne i torbe

  Predstavljamo vam brend Rich bags koji se bavi izradom pismo tašni, tašni sa motivima i torbi.

 • 24.09.2014

  Nakit Michael Kors stigao je u Hrvatsku

  Nakit Michael Kors u Hrvatskoj se predstavio stalnom, ali i kolekcijom za jesen 2014. Među prvima nakitom su se oduševile Korana Gvozdić, Sandra Bagarić, Mirna Maras i Nives Čanović.

 • 23.09.2014

  Mali trikovi kako da čuvate nakit

  Čuvanje nakita i u kutiji i van nje često može biti mučenje jer o kakvom god da se nakitu radi zapetljavanje i gubljenje delova je nekako standardna procedura. Držači nakita nam u tim slučajevima deluju kao parče raja koje bi moglo da nam reši sve probleme ali budžet ili nedostupnost istih su faktori koji nas na kraju ipak dovode do toga da sedimo i raspetljavamo lančiće, tražimo stopere za minđuše ili nemoćno pokušavamo da same zakopčamo narukvicu. U svojoj kući sigurno imate odbačene stvari koje vam mogu rešiti neke od ovih problema, a uz malo kreativnosti same za sebe mogu se transformisati u divnu dekoraciju u vašoj sobi.

 • 13.09.2014

  Svetska scena ih se i dalje nije zasitila

  Često se dešava da turbane povezujemo sa religijom, ali ja smatram da je pored toga jako lep i pikantan modni detalj. Takođe, turbani me dosta asociraju na modu dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka, koju lično obožavam.

 • 13.09.2014

  Letnja Milenika priča II

  Evo i drugog dela editorijala koji je Metaphysika organizovala u Sarajevu za Milenika Shoes iz Slovenije.

 • 07.09.2014

  Da li bi volele ovakve komade nakita na svom vratu?

  Ako se nađete u Minhenu, a ljubitelji ste nakita, naša preporuka je da obavezno obiđete Galeriju Moderne umetnosti. Deset godina nakita je proslavljeno novom "obnovljenom" izložbom, gde su izložena dela više od sto umetnika sa svih strana sveta.

 • 21.08.2014

  Princess nakit: Cvetni rajfovi su obeležili ovo leto

  Rajfovi sa cvetnim motivima su svakako aksesoar koji je obeležilo ovo leto. Situacija neće biti izmenjena ni sledeće sezone po misljenu nase danasnje gosće, vlasnice Princess nakita.