Soundbox

 • 24.09.2015

  Još uvek lutam

  Pop pevač Aleksa Jelić ovih dana snimio je video spot za novi singl pod nazivom "Još uvek lutam" čija se premijera očekuje u prvoj polovini oktobra.

 • 08.09.2015

  Indexi i prijatelji

  Koncertni spektakl „Indexi i prijatelji - Da sam ja netko“, ponovno se vraća na pozornicu beogradskog Sava centra  30. septembra.

 • 31.08.2015

  Otišao je u legendu Boris Aranđelović

  Kako je govorio i pevao, tako je i živeo, tako se ponašao…

 • 29.08.2015

  Ana Štajdohar predstavlja novi hit

  Leto definitivno još traje a temperatura će i dalje raste uz novu pesmu atraktivne pevačice Ane Štajdohar „Lilihip“.

 • 17.08.2015

  Još jedno novo leto...

  Beogradska grupa Kurtoazija obradovala nas je spotom za pesmu ”Novo leto”, koji su uradili u saradnji sa Gruom.

 • 09.08.2015

  Spektakularni završetak festivala ljubavi

  Posle tri nezaboravna dana i noći u Vrnjačkoj Banji završeno je deveto izdanje Lovefesta. Festival ljubavi ponovo je oborio rekorde i ugostio više od 70.000 posetilaca i preko 200 izvođača iz celog sveta.

 • 06.08.2015

  Više od 60.000 mladih dolazi u Vrnjačku Banju

  Za samo nekoliko sati u Srbiji počinje jedan od deset najboljih festivala u Evropi. Deveto izdanje Lovefesta zvanično će biti otvoreno programom na novom H2O Stage-u tačno u podne, gde će se i završiti 9. avgusta velikom after party žurkom. 

 • 27.07.2015

  Ovo su 5 najlepših di-džejeva koji dolaze na Lovefest

  Fedde Le Grand - Za njega slobodno možemo da kažemo da ima sve. Kombinacijom smeđe kose i azurno plavih očiju, Fedde Le Grand mami uzdahe ženske populacije širom zemaljske kugle. Sem toga što spada u lepotane, jedan je od najpoznatijih svetskih di-džejeva i producenata današnjice, a iza sebe ima planearni hit "Put Your Hands Up For Detroit”. Uživajući u umetničkoj slobodi koju samo nekolicina odabranih može sebi da priušti, on je pionir elektronike, a i publika i kolege ga smatraju jednom od najznačajnijih figura u razvoju house muzike.

 • 24.07.2015

  Osvežavajuća prinova na našoj muzičkoj sceni - REZZEDO

  Rezzedo je osvežavajuća prinova na našoj muzičkoj sceni, na kojoj vlada neprestana nestašica široko prijemčivih, a inteligentnih pop tonova. Posle singla “Na na na”, na Deezeru je dostupan i njihov ceo debitantski album “Malo stila, molim” koji će vam na prvo slušanje, doneti neophodnu dozu živosti i optimizma, u izdanju Lampshade Media.

 • 23.07.2015

  Nidže vas zovu na Jack Live Stage

  Prti Bee Gee, dvojac koji je svojim nastupom “oduvao” publiku na ovogodišnjoj martovskoj Lovefest Live žurci u Beogradu, za manje od mesec dana stiže na Lovefest. Nidža i Nidža su i ovog puta pozvali sve fanove festivala da od 6. do 8. avgusta dođu na ostrvo ljubavi, a najava u jedinstvenom Prti Bee Gee maniru obećava odličnu žurku druge festivalske večeri.

 • 15.07.2015

  Ovo niste znali o svetskim zvezdama koje dolaze na Lovefest 2015

  Lovefest je stekao epitet jednog od deset najboljih festivala u Evropi, čemu je doprinela i dugačka lista svetskih zvezda, koje svake godine dolaze na ostrvo ljubavi. Ovogodišnji izvođači među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, Juan Atkins, James Zabiela, Wankelmut i mnogi drugi, poznati su po brojnim hitovima i senzacionalnim nastupima, ali postoje i zanimljive stvari koje o njima niste znali.

 • 13.07.2015

  Marko Đurovski se vraća sa novim stilom

  Posle dve godine Marko Đurovski se vraća sa novim stilom i imidžom sa novom pesmom i spotom pod nazivom FAKE. Autor je muzike i teksta, koji opisuje trenutnu situaciju na globalnom nivou. Spot je sniman najsavremenijom filmskom opremom u Markovoj produkciji “Lazy Production”. Uskoro će se pojaviti i Markov brend “FAKE”,koji prati njegove rime iz ove pesme.