Britanska štampa za idealno letovanje predlaže EXIT Avanturu!

Britanska štampa za idealno letovanje predlaže EXIT Avanturu!

Dva britanska dnevna lista, Daily Mirror i Daily Express, koje svakodnevno prate milioni ljudi širom sveta, u istoj nedelji, uoči letnje turističke sezone, svojim čitaocima predložili su festivalsko letovanje od Petrovaradina do Jaza! Prvo i najveće takvo letovanje u svetu upravo je EXIT Avantura, koja spaja dva nagrađivana festivala, na dve spektakularne lokacije u preko deset dana festivalskog letovanja uz neke od najtraženijih svetskih muzičkih zvezda! "Zašto ne biste spojili letovanje sa muzičkim festivalima uz odlazak u zemlje u kojima još niste bili? Ima smisla", navodi se u članku lista Mirror. Među najintenzivnije festivale na svetu, britanski Express izdvaja upravo EXIT Avanturu, rame uz rame sa američkim Burning Man festivalom: "I posle 16 godina, EXIT i dalje radi punom parom, a ovogodišnja ponuda nije za one slabog srca, jer se održava u dve zemlje tokom čak 10 dana!".

EXIT karte na rate do 15. maja!
Ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da još samo do kraja ove nedelje, tačnije 15. maja u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica za Exit i Exit Avanturu (Exit + Sea Dance) i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, kada i koliko požele, do 30. juna! Više informacija na OVOM LINKU.
 
U toku je i omiljena akcija EXIT fanova u kojom društvo koje zajedno kupi četiri četvorodnevne ulaznice za EXIT, trodnevne Sea Dance ili za celu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon! Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara. Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije. Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu. Turistički aranžmani dostupni su i na rate, a više informacija o ovome možete dobiti putem mejla info@exittrip.org.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar