Prvi No Sleep vikend u Beogradu 22. i 23. aprila

Prvi No Sleep vikend u Beogradu 22. i 23. aprila

No Sleep Novi Sad, kultna bina Exit festivala na kojoj se promoviše nezavisna elektronska muzika i savremena kultura, zajedno sa čuvenim domaćim brendom GUARANA, koji ovom prilikom slavi 20. rođendan, kao i klubom Drugstore, organizuje prvi No Sleep vikend u Beogradu 22. i 23. aprila.

rodhad.jpg

Program prvog beogradskog izdanja predvode nemački tehno heroj Rødhåd i francuski elektro doajen The Hacker!

Za vikend bez spavanja u Beogradu pobrinuće se i ovdašnja scena koju će u popularnoj "tehno katedrali" predstavljati Filip Xavi, Tijana T, Boža Podunavac, Regen AKA Miloš Pavlović, Noise Destruction, Vladimir Aćić, Kristijan Molnar, Monosaccharide, Klaus, kӣr, Dead Ravers Society, SMT#nG i drugi.

Ono po čemu će se ovaj vikend dodatno izdvojiti je posebna i dodatna produkcija zvuka, svetla i umetničkih instalacija u celom prostoru kluba Drugstore.

nsbg.jpg

Ulaznice za ceo vikend po prvoj, ranoj ceni od 990 dinara, što je 50% niža cena u odnosu na finalnu, prodaju se u svim većim gradovima u prodavnicama "Corner Shop" i knjižarama "Vulkan". Ulaznice su u Beogradu dostupne u Mikser House i Bivšem Baru, te onlajn putem sajta Gigstix.com.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar